yemek takımı:S

turuncukitap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
162
8
68
Ankara
12 kişilik yemek takımı yerine 2 adet 24 parçalık yemek takımı alınsa ne olur?hani salata tabağı, fincan takımı falan olmayacak ama:S

12 kişilik yemek takımı yerine 2 adet 24 parçalık yemek takımı alınsa ne olur?hani salata tabağı, fincan takımı falan olmayacak ama:S

alma bence de eskidi o takım muhabbeti...her yerde beyaz tamamlayıcı irii ufaklı kaseler satılıyor üç beş paraya...karaca da var mesela...takımına onlardan uydurup salata servis seti ayarlarsın,kahvaltı içinde çok hoş oluyor.minik reçelliklerden tut ekmek -salata koyacak büyük kaselere kadar her boy var...

Bence de alma. Daha farklı servis tabakları ile desteklersin ki sofraya heyecan da getirir bence. Tek tip olmaz :)

Kesinlikle alma zaten fincan takımı milletçok hediye getiriyo ayrıca tek satılanlar daha güzel. Hatta 24 lük de almayıp tek satılanlardan takım yapabilirsin

Ben aldımda ne oldu.
Kocaman bir çorbalık ancak dolapta yet tutuyor.
Fincan desen hiç kullanmadım.
Sen beğendiğini al canım
Değişik çok şık salata servisleri var
Fincanlarıda beğendiğin gibi alırsın
Önemli olan gönlüne göre olması

Benim yemek takımım var dolapta duruyor, o kadar çok gereksiz parçası var ki sırf onlar yüzünden hiç çıkartmıyorum.

Bende gittim güral porselenin 24 parçalık takımından 2 tane aldım.

12 yemek tabağı, 12 kase, 12 pasta tabağı, 12 de tatlı tabağı, ohhhhhhhhh mis gibi valla.

Şimdiki aklım olsa o yemek takımına o kadar para vermezdim.

Ben tek ramazanda çıkarıyorum
Tuzlukları, salata tabaklarını ve porselen servis tenceresini
Ama olmasa da olurmuş yani ben var diye kullanmaya çalışıyorum işte sene de bir
Sözlüyken bilmiyosun bunları 'çeyiz seti' diye adına kanıp toptan alıyosun

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.tecrübe olmayınca pek ayırt edemiyor insan:) mantıken bana da gereksiz geliyordu ama şimdi yorumlarınızla daha rahat karar verdim

Kesinlikle alma zaten fincan takımı milletçok hediye getiriyo ayrıca tek satılanlar daha güzel. Hatta 24 lük de almayıp tek satılanlardan takım yapabilirsin

Eki Görüntüle 970173 karaca jasmin takımım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…