Yemek Takımı/Kaşık-çatal seti???

eates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
527
2
96
46
Diğer
Çeyiz hazırlıklarıyla uğraşmak bazen stres veriyor insana,günlerdir kafamı karıştıran bir konu var,size danışayım dedim.Daha önceden almış olduğum 12 kişilik yemek takımım ve 12 kişilik kaşık-çatal sewtim var.Ama günlük kullanmak için herhangi bir şey almadım henüz.Acaba 36 parça günlük yemek takımlarından mı alsam yoksa yeni bir yemek takımı mı alsam?Erkek arkadaşımın ailesi de benim ailem de kalabalık.O yüzden karar veremedim.Aynı şekilde kaşık-bıçak setini de kendim kullanabileceğim şekilde mi alsam yoksa onu da tam takım alsam karar veremedim.Bana fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.

Çok teşekkür ederim,ben Bursa'da oturuyorum.Uzun zaman olmuştu konuyu açalı ve cevap almam beni şaşırttı açıkçası.Keşke İstanbul'da otursaydım,çeyiz hazırlıkları çok zor gerçekten.

ben evlenırken 12 kısılık mısafır yemek takımı ve catal kasık setı almıstım.gunluk kullanmak ıcınse 6 kısılık yemek takımı ve catal kasık setım vardı.ıkı takım alma bence hergun yenı modeller cıkıyor.ılerde mısafır ıcın olanı gunluge cevırır yerınede yenısını alırsın.ben oyle yapıcam ılerde

eates, eğer senin ve erk.ark.ının ailesi kalabalıksa; ikisinin de günlüğünü 12 kişilik al bence, Ancak;

Porselen Yemek Takımını tam set almana gerek yok, yani 12'şer adet tabakları al yine ama o servis kayıklarına büyük çorba kaselerine fincanlara tuzluklara ikinci kez gerek olmaz.

Ancak Çatal Kaşık Bıçak Setini yine set olarak al, çünkü onlar gerekiyor. Veya eğer günlük olarak bıçaklara gerek yok dersen -ki bıçaklar o setlerde ciddi bir pay tutar- sadece 1'er düzine Yemek kaşık-çatal, 1'er düzine de Tatlı kaşık-çatal alırsın, tamam olabilir. Sizin bıçak kullanma alışkanlığınıza göre değişir aslında. Bize gelen bayanların bir kısmı bıçak da kullandıkları için ikinci setlerini de 89Parça alıyorlar, ama bazıları biz günlük olarak bıçak kullanmıyoruz deyip parçalı alıyorlar.

Ayrıca AysuTaner'in Çatal-Kaşık için "Nehir" i (İmran ve Delphino' da Nehir in markaları zaten) önermesi çok hoşuma gitti, gururlandım. Ben de şiddetle tavsiye ederim :))

Son düzenleme:
ayni sorun bende de var simdi, topic acilali bayaga zaman gecmis yeniden acmak da istemedim..Gunluk catal-bicak takimi set almak mi lazim acaba..bilmiyorumkismile

Canım ben bu süre zarfında 6 kişilik yemek takımı aldım,bunun yanında hediye olarak kaşık-çatal takımı da vardı.İnşallah yeterli olur.Karar vermek gerçekten zor oluyor.

Canım ben bu süre zarfında 6 kişilik yemek takımı aldım,bunun yanında hediye olarak kaşık-çatal takımı da vardı.İnşallah yeterli olur.Karar vermek gerçekten zor oluyor.
Hmm ne marka aldin peki canim gunluk catal kasik tkmini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…