• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Takımı İçin Önerileriniz

hayat83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
21
0
86
Manisa
arkadaşlar yemek takımı alıcam.bernardo düşünmüştüm.takib etmem zor oluyor kampanyaları.kampanyada olan ürünlerle ilgili bilgileriniz varsa yazarmısınız bişeyler.Ekonomik davranmam gerekiyor.Hoş düğüne daha 6 ay var ama ..önerilerinizi bekliyorum...

canım essede var catal bıcak takımı 200 yemek takımı 300 e düşmüş ben aldıgımda daha pahalıydı ama gecenler gördum hemde takımlarımın aynısı cokta güzel ömür boyuda parca garantili bence bi bak

canım essede var catal bıcak takımı 200 yemek takımı 300 e düşmüş ben aldıgımda daha pahalıydı ama gecenler gördum hemde takımlarımın aynısı cokta güzel ömür boyuda parca garantili bence bi bak

esse de bone china olamaz herhalde dimi 300e :uhm:

neden ki aslında 300-350 ye kütahya porselen alınabilir ki
ben aldım 340 a kütahya porselen
600 e de var 300 e de 100 e de ama 600 verince kaliteli diye birşey yok
kütahyadan ya da güraldan şaşmayın yemek takımında ve iyi araştırın

esse de bone china olamaz herhalde dimi 300e :uhm:

shaffer di ben aldım kullanıyorum cokta memnunum ama şimdi kampanya yapmışlar fiyatları daha farklıydı hem genellikle böyleki fiyatlar neden şaşırıo herkes:kedi:opuyorumnanaktan

schafer derim sana.. fiyatlar uygun canım
alman markası ben aldım....

evet 12 kişilik yemek takımı..
güral ,karaca bu gibi markaralda f,incanlar oluyo ve kullanılmıyo.yabancılarda onun yerine servis tabakları oluyo ve daha çok kullanılır diye düşündüm.Şu sıralar maddi olarak zorlanıyorum biraz.2-3 yıla çok rahatlıcam maaşlarımıza 75 % zam yapıldı:D ama işte tam sıkışık zamanlarda lazım oluyo.dediklerini,z aklımda.internetten takib edebiliyorum ancak.artık alırım bi vakit..saolun arkadaşlar yaa:)

bende schafer aldım 300 çokda beğeniyorum kaliteside ii bence ayrıacada ben günlük kullanılan eşyaların kalitesne daha çok önem veriyorum en çok kullanıdmız eşya kaliteli olsunki yıpranmasın yada paslanmasın günlük kulanmıcam eşyalarında daha çok görüntüsüne önem veriyorum

kare yemek takımı kullanan var mı makinada deforme olabiliyo dediler ama ben kare beğeniyorum kullananlardan yorum bekliyorum

geçenlerde scheferın kahvaltılık takımını gördüm hani kelebekli çiçekli falan modeli var ya hç begnmdm porseleni çok kalın seramik sanki o kadr kalın yani hç güzel deildi ama yemek takımını bilemem görmdğm için yorum yapamcm yalnız o da öleyse hç alma derim...

benim kare kullanan arkadaslarım varda memnun deiller makinede siliniomus fln yerleştirmesi zor oluomus makineye

merhaba buda benim ilk mesajım ama konu ilgimi çekti çünkü daha 4 ay oldu ben takımımı alalı ve benim üzerime 2 arkadaşım daha takımlarını değiştirdi porselen yemek takımları diye bir siteden buldum firmayı süperler ellerinde çok çeşitli ürünler vardı ben bone china aldım tavsiye ederim ayrıca benim günlük takımlarım bile kare:))) oda 1.5 yıllık çok memnunum kullanımından....

arkadaşlar yemek takımı alıcam.bernardo düşünmüştüm.takib etmem zor oluyor kampanyaları.kampanyada olan ürünlerle ilgili bilgileriniz varsa yazarmısınız bişeyler.Ekonomik davranmam gerekiyor.Hoş düğüne daha 6 ay var ama ..önerilerinizi bekliyorum...

ben bernardo bone chine serısının pearl adlı yemek takımını aldım,kampanyadaydı cok uyguna geliyor yanında tencere seti veriyolar..kare ama kullanışsız mı olur bılmıyorum ama modelini çok begendım,ışıkta bakınca sedefli bir yapısı var..Hünerli Bayanlar adlı sitede müge hanımın sofralarında kullandığı yemek takımı da çok güzel modeli karacaymış 84 Prç. Yemek Takımı 8021 KRC Online Mağazası | Karaca & KRC ...

aman ben karaca aldım o kampanyalar zamanında,kimsenin malına leke atmak istemem ama,kime söylesem,kime sorsam çin malı diyip yüzüme acıyarak bakıyolar!!bilmiyorum doğru mu yalan mı?ama içim hiç rahat değil...:(

Ben daha yeni bernardodan aldım.
Misafirlik yemek takımı ve çatal-bıçak takımı,
günlük yemek takımı(su bardağı ve çay fincanı içinde-kahvaltı içinde uygun oluyor yani) ve çatal-bıçak takımı(kampanyada olanı değiştirdim daha modern bir set aldım),
korkmaz tencere seti(kampanyadaki dörtlü ben 3lüsünü aldım)
çaydalık
kahve fincan takımı aldım.çok hoşuma gitti.bunların hepsine 1377 TL verdim bilginize.
Almadan önce baya araştırdım netten tüm markaları.Ve ben bernardoda karar kıldım model olarak içme sinenler bernadoda mevcut.
Bernardo ve Biev bence mükemmel mutfak aletleri var.

Bende baktım bernardoya şuan kampanya var dediğin gibi 12 kişilik yemek takımı , günlük yemek takımı ( kaşık çatalları, su bardakları takım ) tencere seti (korkmaz) , berbardo çatal bıçak seti 1490 dı yanlış hatırlamıyosam . Bende bernardoda çok beğendim ama renkli bi takım istiyorum o da kütahya porselende vardı şu yeni reklamları dönen medusa serisinden mor grili ama fiyatı 850 lira :uhm: Kütahya porselenin fabrika satışı felan yok mu kızlar yaa karşıda felan :sinifsinif:mafoldumben

Eklentiler

• $kthy.jpg
    $kthy.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 56
Back