Yemek takımı arıyorum...yardım edin lütfen...

eminapolat

baba beni o kula gönder:)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
714
0
46
İçel Mersin
Kızlar bu ara deli gibi yemek takımı arıyorum,sırf beğendim diye gri kare bir takım aldım ama onu günlük kullanacağım. Misafir için altın yaldızlı,desenli ya da çizgili kare ya da yuvarlak farketmez illa ki altın yaldızlı istiyorum Gördüğünüz bildiğiniz varsa fiyat-mağaza yada alabileceğim site bilgileriyle paylaşırsanız çok sevinirim...

çok baktım canım,istediğim gibi görmedim bir türlü.
Beğendiklerimize mağazalarda bulamıyorum,eski sezon diyorlar genelde
Teşekkür ederim ilgin için

Merhaba,
bone-china düşünür müsün bilmem ama ben aldım de'moonji diye bir marka istersen oradan bakabilirsin senin dediğin gibi altın yıldızlı modeller çok fazla orada hem de çok güzeller:) çok şık duruyolar:)

Arkadaslar herkese merabalar....foruma yeni katildim...ceyizimi yaparken cak arastirma yaptim burda sizlerle bunlari paylasmak icin uye oldum umarim faydali olurum....ayrica mutfak ve ev gereclerini cok seviyorum ayri bir ilgim var ve cok arastirdim ve arastirmaya devam ediyorum...
Eminapolat arkadasim ayni durumu bende yasadim ve aradigim takimi prouna diye dunya markasinda buldum.Bu marka 3 yildir turkiyedeymis ve gercek kemik tozu ile uretilen takimlar...minuet gold diye bir modeli ben aldim ankamall de tunapol magzasindan 3490 tl ye aldim 90 parca yemek takimi....tam bir klasik...Prouna Fine Bone China veya facebook da da var ordan bakabilirsiniz....cay takimi ayrica satiliyor 29 parca olarak ben almadim sadece kahve fincanlarini aldim harika bir takim....ayrica parca garantiside veriyorlar

biraz uzun oldu ama gercek bone china hakkinda birseyler yazmak isitiyorum...magazalarda heryer bone china... ama gercek kemik tozu takim sadece ingiliz markalarinda, prouna ,noritake. narumi ve royal de var onunda 90 parcalari bone kareleri kemik tozu degil....gercek kemik tozu takimlarda kimyasal hic bir madde yok ve son derece dogallardir.Icerisinde sagliga zararli hic bir madde yok...Digerleri cinden gelen kimyasal maddelerle kemik tozu gorunumu yakalanmaya calisilan takimlardir ve malesef bone china diyerek bizleri kandiriyorlar...icerisinde bone orani sifir....ve sagliksiz urunler....cunku icerlerin de kursun var ve sir catladigi ve cizildigi zaman bizleri zehirlemeye basliyorlar....bu konuda bizlerin bu takimlari almamasi gerektiginin dusunuyorum,gercek bone china alamiyorsak butcemize uymuyorsa normal porselen almamiz daha faydali diye dusunuyorum....

Son düzenleme:

Canım çok teşekkür ederim,bu markada süper modeller var bulabilirsem alacam galiba :)) çok sağol

Tatlım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,dediğin markaya bakıcam hemen

o markada cin mali bence ya porselen alin yada ilk mesajimda yazdigim gercek kemik tozu alin ....desen garantisi vermiyorlar cin malarinda ve makinaya atamassiniz

fotograf nasil yukleyebilirim buraya?

Son düzenleme:
Ben son derece güvendiğim bir mağazadan aldım, ve almadan araştırdım gerçekten kaliteli bir görünümü var fiyat olarak da çok ucuz değil ama çok da pahalı değil. Ben benimkini 750 liraya aldım. Öyle çin malı olduğuna da hiçbir yerde rastlamadım. internet sitesinde satış noktaları olması lazım. Kolay gelsin

Sağol tatlım,bu markayı ilk defa senden duydum ama bildiğim tanıdığım markalarda göremediğim modelleri var,çok beğendim...çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…