Yemek sorunu

Ben almanyada yaşiyorum ve çook büyük türk marketi var dibimde.Türkiyede ne varsa bulunur .
Istersen ben sana gönderebilirim .
Burdan kargoyla gönderirim fiyatini öğrendikten sonra.
Mesela 5 kg pirinc 6 euro, 5kg bulgur 8euro.
Bana özelden yaza bilirsin.

Ne demek "sen evdesin yap işte." Sen evdeysen yatmaya mi evdesin küçük bebeğin var dışarda çalışmaktan daha mı kolay ki. Yani normal bi yemek rutininden bahsetmiyoruz yoksa yaparsın tabi de bu adama yemek mi yetişir

Cok tesekkur ederim.
Kargo alir mi gercekten?
Ben bi arastirip size ozelden ulasayim oldu mu?
Gonderilen urun prosudure takilirsa uzulurum.
Cok iyisiniz cok sagolun.
Biz gecen sene Nurnberg'den aldik bakliyat, marketin onunde izmir plakali tirlar duruyordu koca koca. Borekten sucuga, cicibebeye hersey vardi, cok duygulanmistim
Size yazicam cok sagolun

Bunun aynısı bende de var :) adam iri yarı, yemek yemeden duramaz. Sürekli ne yicem derdinde. Ben de çalışıyorum ve yetişemiyorum. İlk zamanlar bir heves yaptım ama canım çıktı. Allah var, o da yemek yaparken yardım eder. Ama yine de bana zor geliyor. Bir gün posta koydum, bana yardım etme bana yemek yap dedim. Ben nasıl internetten tariflere bakarak yapıyorsam artık o da yapıyor. Kötü de olsa süper olmuş diyorum. Belki siz de yemek yapmasını isteyebilirsiniz.

Ne zaman istersen .Severek yaparim .
Hiç sorun değil

Yapin hergun 1 tencere makarna yesin :) ya da yetistiremedim diyin kendinizi cekin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…