• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek sonrası Sırt Ağrısı gaz problemi

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
857
96
18
Merhaba uzun süredir sırt ağrıları yaşıyorum daha önce sayısızca acile gittim kardiyoloji dahiliye vs tahliller yapıldı henüz birşey çıkmadı maalesef ama sırt ağrılarım geçmedi bide gaz problemi arada olan mide yanmalarim vs anksiyete panik ataktan dediler doğum yapmışsın ondan dediler boyun fıtığı olabilir dediler bide ben hep kabur dururum falan ama yok duramıyorum artık bazen o kadar keskin ağrıyor ki anlatamam şimdi ben gastroenteroloji mi genel cerrahiye mi gitmem lazim yemek yedik yemekten sonra inanılmaz ağrısı oldu sırtımin ve gaz oluştu karnimda sürekli geğiriyorum ve alttan çıkarıyorum afedersiniz yaşayan varmi

Merhaba daha önce görüşmüştük bende aynıyım hala cozum bulamadım asla 5 yıl oldu su an sol kürek sirt kemiği sol koltuk altı sol kol bitmek bilmeyen ağrılar memeyide baktır istersen

Merhaba uzun süredir sırt ağrıları yaşıyorum daha önce sayısızca acile gittim kardiyoloji dahiliye vs tahliller yapıldı henüz birşey çıkmadı maalesef ama sırt ağrılarım geçmedi bide gaz problemi arada olan mide yanmalarim vs anksiyete panik ataktan dediler doğum yapmışsın ondan dediler boyun fıtığı olabilir dediler bide ben hep kabur dururum falan ama yok duramıyorum artık bazen o kadar keskin ağrıyor ki anlatamam şimdi ben gastroenteroloji mi genel cerrahiye mi gitmem lazim yemek yedik yemekten sonra inanılmaz ağrısı oldu sırtımin ve gaz oluştu karnimda sürekli geğiriyorum ve alttan çıkarıyorum afedersiniz yaşayan varmi
Aynı sıkıntıları yaşıyorum ishal değil ama büyük tuvalet ihtiyacı geliyor özellikle sabahlar ı midem çok bulanıyor geğirme midemde aşırı şişkinlik gaz ve inanılmaz sırt ağrısı çarpıntı sanki kalbim sızlıyor gibi ağrıyor çok korkuyorum böyle olunca ama anksiyete den deniliyor

Back