Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuYemek odasına uygun koltuk öneriniz var mı?
sandalyelerin renkleriyle tonlayabilirsiniz, özellikle turuncu çok güzel olur, ama çiçekli falan tercih etmeyin bence :) çok güzelmiş ya nerden aldınız acaba?
Teşekkürler ama henüz tam karar veremediğimiz için beklemede,almadık.Ankara'da Berbercan mobilya.Koltuk renkleri sandalye gibi olsa çok mu koyu kaçar bütün olarak diye düşünüyoruz.Biraz daha araştıracağız...
Bnce alin bn cok begendim koltuklar bence chester koltuk olmali auni kumss cinsinden lacivert okabilir mor olabilir kadife sanirim. Koltuklarla sandalye tonlarini barindiran da hali yada gri hali bnce cok soft naturel bi takim..begndim
Mor chester koltukta olur mesela yesil ayni kumastan renk ayni koltuk sadece tekliyi mor secebilirsiniz duz gride hali olabbilir.petrol yesili galiba tekli fusya da olabilir petrol yesilinin dengeliyicisi ama ozaman kirmuziyi ya petrol yesili yada fusya yaptrin.uyum saglasin digerleri gri renk olablir koltuklarin.
İki rengi karıştırıp takım yapabilirsiniz. Misal tam bir koltuk takımı alacaksanız 3lü ve 2li mavi olur tekliler turuncu mu kırmızı mı tam anlayamadım ama o renkten olur veya 3lü ve tekliler mavi ikili turuncu olur. Hoş olur diye düşünüyorum. Ama perdeleri ve halıyı daha sakin bir renk seçebilirsiniz o kadar neşe yeter bir eve