Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yemek odasına uygun koltuk öneriniz var mı?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pukri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
71
5
Arkadaşlar bir mağazadan bu yemek odasını beğendik ama koltukları nasıl uyduracağız kararsız kaldık ne tavsiye edersiniz?
EmoCountryYemekOdasi102001.JPG

nasıl güzel bir yemek odasıymış bu güle güle kullanın

sandalyelerin renkleriyle tonlayabilirsiniz, özellikle turuncu çok güzel olur, ama çiçekli falan tercih etmeyin bence :)
çok güzelmiş ya nerden aldınız acaba?

Teşekkürler ama henüz tam karar veremediğimiz için beklemede,almadık.Ankara'da Berbercan mobilya.Koltuk renkleri sandalye gibi olsa çok mu koyu kaçar bütün olarak diye düşünüyoruz.Biraz daha araştıracağız...

Bnce alin bn cok begendim koltuklar bence chester koltuk olmali auni kumss cinsinden lacivert okabilir mor olabilir kadife sanirim. Koltuklarla sandalye tonlarini barindiran da hali yada gri hali bnce cok soft naturel bi takim..begndim:KK66:

sandalyelerdeki kumasin uretici kodunu alirsiniz, koltuk alacaginiz yere soylersiniz. ayni kumastan yaparlar.

Yok lacivert olmaz sandalye yesilmis lacivert gibi geldi pardon.gri ve kirmizi chester koltuk olabilir bnce.

Mor chester koltukta olur mesela yesil ayni kumastan renk ayni koltuk sadece tekliyi mor secebilirsiniz duz gride hali olabbilir.petrol yesili galiba tekli fusya da olabilir petrol yesilinin dengeliyicisi ama ozaman kirmuziyi ya petrol yesili yada fusya yaptrin.uyum saglasin digerleri gri renk olablir koltuklarin.

Arkadaşlar bir mağazadan bu yemek odasını beğendik ama koltukları nasıl uyduracağız kararsız kaldık ne tavsiye edersiniz?Eki Görüntüle 1388604

İki rengi karıştırıp takım yapabilirsiniz. Misal tam bir koltuk takımı alacaksanız 3lü ve 2li mavi olur tekliler turuncu mu kırmızı mı tam anlayamadım ama o renkten olur veya 3lü ve tekliler mavi ikili turuncu olur. Hoş olur diye düşünüyorum. Ama perdeleri ve halıyı daha sakin bir renk seçebilirsiniz o kadar neşe yeter bir eve :KK66:

X