• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yemek odası takımı yerine masa

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
kendi düşüncem bu tabii 6 tane diyorum ama bizimde aileler ne diyecek bilmiyorum :) ben bu h.içi merinosa tekrar gidip bakıcam yemek odası takımı falan. istediğin bişey varsa detaylı öğrenip sana msj atabilirim sonra.

canım ekte gösterdiğim ürün var ya onun masa sandalye fiyatıyla şu ünitenin fiyatlarını merak ediyorum hayatım ben eğer öğrenebilirsen bana mesaj atabilirmsizin şimdiden çok saol hayatım

canım ama o masanın sandalye değil gördüğün gibi bank şeklinde.

tamam canım ekleme talebi gönderdim sana kabul edersen daha sonra yine msj atarım.

bızım zamanımızda ayrı ayrı satlmıyordu, bız takım halınde aldık coook pismanım kuru kalabalık, sımdı evımı yenıleyecegım ve kesınlıkle sık ve modern tv unıtesı ve uyumlu bır masa bukadar, artık her yerde ayrı ayrı alabılıyorsun bence az ve oz mobılya hem salon daha ferah ve sık duruyo...

tabiki alabilirsin ben sadece masa ve tv sehpası aldım evgördense bellona istikbali tercih et derim benm yatak odam evgör yemek odam istikbal salonum bellona kalite bakımından tabiki istikbal bellona

Back
X