• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yemek odası takımı yerine masa

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

H_E_A_V_E_N

papatya
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
1.145
0
156
İstanbul
Kızlar ben öyle tam takım yemek odası istemiyorum vitrin konsol falan yani sadece koltuğuma ve tv üniteme uygun bir masa sandalye istiyorum böyle parçalı şekilde alabilme imkanımız var mı sizce ya da varmı bildiğiniz böyle bir yer....Ben evgörde bir takım beğendim her parça için ayrı fiyat yazmışlar acaba ayrı ayrı satılabiliyormu bilemedim....

vardır canımo lmazmı aslında şimdi heryer parça parça satıyor.

ben de masa ve tv ünitesi alıcam canım belki küçük bir gümüşlük ,ayrı ayrı satılıyo çoğu yerde şimdi gençler zaten hep bu tarz düşünüyo konsol filan tercih edilmiyo

satılıo tabi cnm hangisini istıosan onu alabiliosun..bende sadece tw unıtesi we masa alcaktım ama sonradan karar deiştırıp konsol we masa aldım.e tabi bide tw sehpası ama oda unıte gibi hemen hemen..yemek takımlarını filan koycak yer olmaz die bide surekli tasıncaz filan her mutfagada sıgmayabilir o yzuden ole aldım. ama senn kendi ewin olcaksa bencede hiç gerek yok konsola gumusluk filan zaten hiç sewmıorum sadeec unıte we masa yeterli bence..mutfagında buyukse tabi

sade masa çok basit duruyo benim kendi evim yerim daralır diye almamıştım.bence masa haricinde yemek odası takımından bi parça olsun.ben şimdi pişmanım mesela.
birde kahverengi çok güzel duruyo ama çokta toz tutuyo

şimdi cnmm bnmm yemek odasında en pahalı olan masa ve sandalyedir..meselaa 4000 tl lik bi yemek odasının 2000 tl sadece masası oluyor..benim mutfaga büyük bi mutfak masası lasımmm 300 tl lik yemek odasından masasını alayım dedim 1500 tl dedi ...yaniii yemek odasını komple al bence çok güzellll kibar sade modeller var bende öle aldım..bide yemek masası sadece alırsannn tam yanına bi kitaplık al çok güzel duryor:)

canım doğru söylüyosun ama ben eklediğim modelin fiyat listesine baktım ve toplam masa + sandalye 580 tl tutuyor ayrı ayrı fiyatlarını yazmışlar fiyat listesine o yüzden sadece masa+ sandalye almayı düşündüm ben eşyanın esiri olmak istemiyorum tozuydu tüyüydü uğraşamam çünkü çalışıcam evlendiğimde o yüzden kitaplığa gelince canım onu ben de düşünüyorum üstelik ikeada çok güzel kitaplıklar var onlardan da alıcam tavsiyen için de çooookkkk teşekkür ederim tatlımmmm

aaaaaaaaaaaaaaa cnm o masa çok uygun valla hiç kaçırmaaaaaaaaaaaa bende ikea dan kitaplıklara baktımmmmmmmmm hem çok güzleler hemde uygun kesinlikle alllllllllllllllllllllll:):):):)vallaaa yemek odası almasaydım kesinlikle kitaplık lacaktım :)oturma odam çok büyük deil yoksa oraya almak isityorumda:)bakallım illa kitaplık lacamda koycak yer bulamadım:):):)

ben de salon masasını tek almıştım. bursa inegölden. cam masa ve dört sandalye almıştım.

evgör merinos aynı yerleri takip ediyoruz :) evet parça parça satılıyor. bende vitrin gümüşlük falan almıcam. bu arada sandalye 6 tane yeter diyorum.

h.sonu doğtaşa gittim fiyatlar o kadat uçukki yani nasıl istediğin gibi hem güzel hem kaliteli ev düzücez bu fiyatlarla anlamıyorum yani sadece masa sandalye ve tv ünitesi 5000 dedi yaa bi yatak odası takımı 7500 tl güya az eşya alalım diyoruz az alınca da fiyatlar azalmıor of yani yaaa doğtaş biraz fiyatlarında kampanya yapsa bir tek onda kampanya yok yani her sene katlıyor fiyatları yaaa:olmaz:

:uhm:
evgör merinos aynı yerleri takip ediyoruz :) evet parça parça satılıyor. bende vitrin gümüşlük falan almıcam. bu arada sandalye 6 tane yeter diyorum.

evet canım seninle genelde aynı yerleri takip ediyoruz arada paslaşalım 6 tane yeter dedim ben de ama annem yetmez dedi kafam karıştı benim de

Back
X