Evet aslında krem gibi tonlar daha ön planda.. peki sandalyelerin oturum rengi ne renk olabilir aklımda gri var ama uyumlu olurmu acaba?Beyaz çok hoş oluyor sakinlik katıyor odaya
sandalye oturum rengimi krem olsun diyorsunuz kullanışlı olur mu ?Krem rengi tavsiye ederim
Evet. Ben de krem kullanıyorum. Ferah duruyor. Silinebilir bi kumaş olsun tabi bir de.sandalye oturum rengimi krem olsun diyorsunuz kullanışlı olur mu ?
Benimkiler beyaz krem, ben pismanim... Bence ceviz alArkadaşlar merhaba bu aralar yemek odası takımı almayı düşünüyorum o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var. Oturma grubum 2 adet üçlü vizon renginde 2 adet berjerimde kiremit renginde uyum olarak tavsiyeniz ne olur? Ve salonu günlük olarak kullanacağımdan dolayı hangi renk tercih etmeliyim sizce yemek odası mobilyası renk olarak beyaz mı yoksa ceviz rengi mi hangisini tercih etmeliyim?
ne tür problemleriniz olduBenimkiler beyaz krem, ben pismanim... Bence ceviz al
Kolay kirleniyor.. tozlar bile uzerinde gorunuyor.. bir de ahsap almadigima pisman oldum cunku sogukluk katti odaya, yapay duruyor, ahsap gibi sicak durmadi... Acik renk ahsaplari tercih edebilirsiniz. Bir de uyum yakalamak zor bu renklerle.. ama ahsap rengine her sey uyuyorne tür problemleriniz oldu
çok teşekkür ederim.Benimkiler beyaz krem, ben pismanim... Bence ceviz al
Gri olabilir canım yakışabilir kremleEvet aslında krem gibi tonlar daha ön planda.. peki sandalyelerin oturum rengi ne renk olabilir aklımda gri var ama uyumlu olurmu acaba?