• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek konusunda yardıım

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar evde sebze türü olarak patlıcanım var sadece ne yapacağımı bilemiyorum musakka vs yapamam kıymam yeni bitti ve sokağa çıkma yasağı var marketler açık ama gitmekle uğraşamıcam hiç ette var neler yapabilirim sizce nette gördüklerimide beğenmiyorum yani karar veremiyorum sulu tencere yemeği istemiyorum... fikir verirseniz gerçekten çok sevinirim

Patlıcanları közleyip köz patlıcan salatası yapın gayet hafif bir yemek. Yanına da bi bulgur pilavı ya da mercimek çorbası yeter bence

Patlicani kucuk kucuk dograyip kizartin veya yaglayip firinda pisirin eti de pisirip ikisini birlestirip firinlayin ismi biseydi bunun dur bakiyim sehzade kebabiymis internetten ayrintili tarif bakabilirsin. Et var dediniz dimi yanlis anlamadim?

Patlicani kucuk kucuk dograyip kizartin veya yaglayip firinda pisirin eti de pisirip ikisini birlestirip firinlayin ismi biseydi bunun dur bakiyim sehzade kebabiymis internetten ayrintili tarif bakabilirsin. Et var dediniz dimi yanlis anlamadim?
Aynen evet et var bende araştırırken öyle bir tarif buldum onu yapıcam bide ya patates püresi yaparım ya da kızartmasını bu aralar çok kızartma türü çekiyor canım😅

Patlıcanları közleyip köz patlıcan salatası yapın gayet hafif bir yemek. Yanına da bi bulgur pilavı ya da mercimek çorbası yeter bence
Aah keşke eşimde yese öyle şeyleri aşırı yemek seçiyor ne yapacağımı bilemiyorum bende normalde ben haşlama veya yeşil sebze ağırlıklı yemekleri seviyorum ve evlenmeden önce gerçekten çok güzel yemek yapardım ve hep değişik değişik evlendikten sonra ne aklıma yemek geliyor nede eski lezzetimi tutturabiliyorum🤦🏻‍♀️

Aah keşke eşimde yese öyle şeyleri aşırı yemek seçiyor ne yapacağımı bilemiyorum bende normalde ben haşlama veya yeşil sebze ağırlıklı yemekleri seviyorum ve evlenmeden önce gerçekten çok güzel yemek yapardım ve hep değişik değişik evlendikten sonra ne aklıma yemek geliyor nede eski lezzetimi tutturabiliyorum🤦🏻‍♀️
Yemek seçen biriyse işin zor😊 zorlar tabi mutfakta ne yapsam derdi

Back
X