Yemeğimi,her yaptığımı eleştiren ELTi yardım edin kızlar!

Dedin sandım cnm önce ufaktan ignele olmuyorsa direk böyle de

Güzel fikir canım sağolasin

Anladım canım bu daha doğru olur

Çok üstüme geliyor ama kafaya takmamak elimde olmuyor. Hep sustum bundan sonra bende onun ağzının payını vercem

Bu zamana kadar hep ortam gerilmesin diye sustum ama dediğiniz gibi eltim hep ezdi beni,hep eleştirdi.Bu saatten sonra o benden korksun ezdirmicem kendimi. Haddini bildircem o pislige

Aman he de geç ne uzuyorsun kendini yada onun sana yaptığını kaynın duymadan sende ona yap nasıl oluyormuş o da görsün eltim benden buyuk ama hiç böyle birşey yapmaz kahvaltı bile hazırliyor olsam yapılacak bişi var mı diye sorar en Son evinde çorba yaptım çok güzel olmuş eline sağlık dedi doğum yaptı evine gittim bulasiklarini yıkadım yemeğini yaptım ütüsüne yardım ettim yardımlaşmak varken anlaşmak varken ne diye böyle yapıyor acaba kiskancligi var heralde

Bir kere cevabını verirsen çok rahatlayacaksin ve emin ol iki yil önceki tatliyi 5 saat önceki kahveyi kafana takıp dert edinmeyeceksin.
Evet dedigin doğru.Bir kere cevap versem çok çok rahatlicam.Bundan sonra eltim beni eleştirince hemen anında vercem cevabını ben üzülceme o üzülsün

Kaynıma çok güzel olmuş tatlı dedim. Kaynımda marketten aldım tatlıyı. Karım kıvamını ayarlayamadı ben yaptım deyince.Ben de kaynıma marketten aldığını söylemesen senin yaptığına inanırdım kendi kendini ele verdin dedim gülümsedim bu kadar.

Bence de beni kıskanıyor kendi yapamayınca benim yaptıklarımı eleştiriyor

Kıskançlık alametleri eltindeki Ya hatuncum o seni elestirsin boşver sen de diyemiyo musun daha iyisini sen yap de

Bence muhatabı kes gitsin canım ne o öyle kaynana gibi. Gerci bir teyzemde eltin gibi cok eleştiri sever teyzemi cok sevmeme rağmen katlanamam elti dedigin dis kapinin dis mandali o nasıl sana lafını esirgemiyorsa bir daha ki elestirisinde "sende elestiriyosun ama maşallah iyi goturuyosun doğrusunu yapta bir gun hep birlikte yiyelim" diyeceksin morarip kalacak.

Kalk kendin yap diyemiyo musun? Ben olsam şimdiye kadar elli kere bozup yüz kere pişman etmiştim, ayıp deyip eline sağlık deme sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…