• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemeğe musluk suyu kullanmak?

Direkt musluk suyu..
Zaten burada musluk suyu içiyor millet.
Ben hariç. Fazla sert bence.
Hatta o yüzden de burnu havada bilinirim.
"vişzm gelin musluktan su içmiyor kardeşim koli koli su takıyor eve" diyen sevgili görümcemi tekrar anmış oldum bu konu ile...

Tabi bebişin yemeğine kaynatılmış soğutulmuş hazır içme suyu kullanıyoruz bu arada...

Bursamın gözünü seveyim.Suyu musluktan içiyoruz
Bursanin neresinde yasiyorsunuz merak ettim. Bende Bursadayim caya vs bile kullanmak mümkün degil icmek geride dursun. Ama burda icenleri gördüm bende şaşırdım. Orhangazde degilsinizdir sanırım

Bursanin neresinde yasiyorsunuz merak ettim. Bende Bursadayim caya vs bile kullanmak mümkün degil icmek geride dursun. Ama burda icenleri gördüm bende şaşırdım. Orhangazde degilsinizdir sanırım
Kesteldeyim.Bizim sularimiz içme suyu gibi.uludagdan

Çeşme suyu kullanıyoruz. Kızımada kaynatıp veriyordum zor gelmeye başladı hazır su alıyoruz. Valla bne çok üşeniyorum damacana falan uğraşamam zaten kızım canavar gibi bir şey yarım saatte bitirir evi yıkar. 😂 direk çeşmeden içiyorum. 😂

Kiradayım arıtıcı kullanıyorum, daha önce de kiradaydım oradan bu eve getirdim. Kendi eviniz olmasıyla nasıl bir alakası var anlayamadım.

Arıtıcı kullanmadan önce bu kadar gerekli olduğunu bilmiyordum. Çay, yemek, kahve hepsi arıtıcı suyuyla yapıyorum, içmek içinde arıtıcı suyu tüketiyoruz. Firma süresi dolunca kendisi randevu alıp geliyor, tüm filtleri değiştiriyor. Takibini bile biz yapmıyoruz. Çayda lezzeti farkediliyor, ayrıca çaydanlığım kireç tutmuyor eskisi gibi.

Makarne vs yapinca cesme suyu kullaniyorum.
Sulu yemeklere de icme suyu kullanmaya calisiyorum.
Arada su kaynatiyorum vs..
Yani keyfime ve vaktime göre degisiyor

Bende yemeklerimi musluk suyuyla yaparım hep. İmkanımız olsa arıtıcı taktırırdık ama malesef çayı da musluk suyu ile demliyoruz
Tat farkı oluyor evet ama bizim evde çok çay içildiği için içme suyu dayanmaz ona☹️

Kızlar şu brita 'yı kullanan varmı acaba faydalı bişey mi?

Kiradayım arıtıcı kullanıyorum, daha önce de kiradaydım oradan bu eve getirdim. Kendi eviniz olmasıyla nasıl bir alakası var anlayamadım.

Arıtıcı kullanmadan önce bu kadar gerekli olduğunu bilmiyordum. Çay, yemek, kahve hepsi arıtıcı suyuyla yapıyorum, içmek içinde arıtıcı suyu tüketiyoruz. Firma süresi dolunca kendisi randevu alıp geliyor, tüm filtleri değiştiriyor. Takibini bile biz yapmıyoruz. Çayda lezzeti farkediliyor, ayrıca çaydanlığım kireç tutmuyor eskisi gibi.

tezgahı deldirdiniz mi.

Merhaba, ben de almayi dusunuyorum bana oneride bulunabilir misiniz?

Back
X