• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeme bozukluğu

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
296
İstanbul
Aslında çok zayıf değilim boyum 160 kilom 45 46 falan ama giderek iştahım kapanıyor yani son yılda gerekmemesine rağmen 3 kilo verdim gittikçe vermekten korkuyorum hiçbir şey yiyesim gelmiyor öyle ki şu anda ne canın çekti hemen getirelim deseler öyle kalırım bir şey diyemem çoğunlukla da böyle bu aslında zayıflamaktan ziyade asıl sorunum enerjisizlik yani gözlerimin altı çökmüş durumda enerjim yok ne yapsam da şöyle güne full enerjiyle başlasam bilemedim :43: annemle babam kilo vermek istemelerine rağmen veremiyorlar sanırım onlardan etkilenip kilo almamaya çalışlırken yeme bozukluğu oluştu bende de :14: ne yapabilirim acaba ?

benim de tam tersi iştahım çok açık ya az yemek istiom
sen bi kan sayımı ve tiroid tahlili yaptır
demir ilacı ve vit. kullan

Bence bu yeme bozukluğu degil.. Moralman kendini kötü hissettiğin için iştahında kapanma olmus olabilir. Vitamin al ve bol su iç tavsiyem. E tabi yemek yemedigin için kendini halsiz ve buna baglı gözlerinin altı çökmüş olabilir. Hafif mideni yormuycak şeyler ye.. daha sonra düzelir diye düsünüyorum. düzelmezse de bir kan sayımı yaptırmanda fayda olabilir.

Aynı durumdayım.Hiç iştahım yok kendimi yemek yemeye zorlayınca da hemen midem bulanıyor.Kan değerlerine baktırman da fayda var bende de demir eksikliği var hap kullanmama rağmen yinede iştahım bir türlü açılmadıı her geçen gün kilo veriyorum :(

Back