- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #14.441
Görüyorum canım ama testin niye böyle dağılmış gibi duruyor varsa elinde başka bir test ile yapsana daha net anlaşılırTamam canım, bu şimdiki siz görüyor musunuz bilmiyorum ama ben görüyorumEki Görüntüle 3227137
Başka testle yaptım ama ilk idrar değildi idrarım da birikmemişti. Oruçluyken de sağlıklı sonuç olur mu bilmiyorum ama negatiftiGörüyorum canım ama testin niye böyle dağılmış gibi duruyor varsa elinde başka bir test ile yapsana daha net anlaşılır
Daha erkenmiş ya çatlamadan 10 . Gün ve sonrası daha net sonuç olur. Ya valla ben ilk idrarla yapmadım hiç hep gün ortasında yaptım zaten varsa çıkıyor ilki sonu yok . Gün ortasında test yaptığımda beta HCG 10.98 iken ikinci çizgi silik pembe olarak çıkmıştı . Varsa çıkar zaten canımBaşka testle yaptım ama ilk idrar değildi idrarım da birikmemişti. Oruçluyken de sağlıklı sonuç olur mu bilmiyorum ama negatiftiadetime 7-8 gün var çatlamadan 6 gün geçti
Şimdi hala umut var mıdır yani ?Daha erkenmiş ya çatlamadan 10 . Gün ve sonrası daha net sonuç olur. Ya valla ben ilk idrarla yapmadım hiç hep gün ortasında yaptım zaten varsa çıkıyor ilki sonu yok . Gün ortasında test yaptığımda beta HCG 10.98 iken ikinci çizgi silik pembe olarak çıkmıştı . Varsa çıkar zaten canım
Yok ya benim moralim çok bozuk kanamam arttı kırmızıya döndü git gide korkmaya başladım doktora sordum 15 güne kadar normal dedi. Yarın başka bir doktora gideceğimAskımmm standart adet sendromubıde yemek hazırlamaktan bıtap dustum artık cok gıremesemde gozum elım burada tabıkı sen napıyosun gectımı lekelenmeler atraksıyonlar basladımı
Adetime 7 8 gün var demişsin adet olana kadar umut hep vardırŞimdi hala umut var mıdır yani ?
Yumurtlamadan 7 gün geçti canım zaten değerlendirdik o günler hayıröısı bakalımAdetime 7 8 gün var demişsin adet olana kadar umut hep vardırHatta çevremde adetten bir iki gün önce yumurtlayan hamile kalan da var . Sen günlerini değerlendir adet olmazsan kan verirsin adet olursan önümüzdeki aya hazırlanırsın
Hayırlısı canım yumurtlamanın 10. Günü test yap bakalım var mı yok mu anlaşılırYumurtlamadan 7 gün geçti canım zaten değerlendirdik o günler hayıröısı bakalımumutlanmıştım
Mucize karışımı gebelik isteyenler için olanı. Bende yumurtlama dönemi şeffaf akıntı pek olmazdı. Kullandığımdan beri bayağı yoğunlaştı. İlk kavanozda kimyasal oldu. Bu ikinci kavanozum bu ay inşallah birşeyler olur. Rabbim duamı biliyor sesimi duyar inşallahbaltonik in hangi ürününü kullanıyorusunuz. şifa karışımı mı? mucize karışımı mı ?
Her sabah yapacağım elimde test var zatenHayırlısı canım yumurtlamanın 10. Günü test yap bakalım var mı yok mu anlaşılır
Allah allah benım hıc olmamıstı ılk gun lekelenme olmustu 1 gun ve bıraz adet agrısı gıbı agrı okadar.ney normalmıs okadar kan.kan nıye olsunkı zaten.gıt tabıkı bebegım ıhmal etmeYok ya benim moralim çok bozuk kanamam arttı kırmızıya döndü git gide korkmaya başladım doktora sordum 15 güne kadar normal dedi. Yarın başka bir doktora gideceğim
Hadi hayırlısı inşallahHer sabah yapacağım elimde test var zaten
İnşallah canım, olursa yazacağımHadi hayırlısı inşallahbizimle de paylaş yapınca inşallah vardır canım
Çok korkuyorum hiç kendimde değilim kaç saattir. Tuvalete gidince su gibi kan akıyor artık tuvalete gitmeden de kan geliyor. Vajina girişim de tahriş olmuş acıyor. Rahmime bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı yicem. Yarın olsa da doktora gitsemAllah allah benım hıc olmamıstı ılk gun lekelenme olmustu 1 gun ve bıraz adet agrısı gıbı agrı okadar.ney normalmıs okadar kan.kan nıye olsunkı zaten.gıt tabıkı bebegım ıhmal etme
Bence bu normal değil artık ya yarın git kesin doktora çok garipÇok korkuyorum hiç kendimde değilim kaç saattir. Tuvalete gidince su gibi kan akıyor artık tuvalete gitmeden de kan geliyor. Vajina girişim de tahriş olmuş acıyor. Rahmime bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı yicem. Yarın olsa da doktora gitsem
Şimdi biraz araştırdımda canım rahim filminden sonra kanama olabilirmiş bu normalmiş tabi yinede ihmal etmeyip doktora gitmelisin ama illa kötü bir şey diye düşünüp kendini yiyip bitirme. Belki bir tıkanıklık yapışıklık vardı o açıldı ve o sebeple kanama olmuş olabilirÇok korkuyorum hiç kendimde değilim kaç saattir. Tuvalete gidince su gibi kan akıyor artık tuvalete gitmeden de kan geliyor. Vajina girişim de tahriş olmuş acıyor. Rahmime bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı yicem. Yarın olsa da doktora gitsem
Yaa kuzum acilemi gitsen acabaÇok korkuyorum hiç kendimde değilim kaç saattir. Tuvalete gidince su gibi kan akıyor artık tuvalete gitmeden de kan geliyor. Vajina girişim de tahriş olmuş acıyor. Rahmime bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı yicem. Yarın olsa da doktora gitsem
Abla o kanama bende de oldu içerideki ilaç dışarı aktığı için kan fazla geliyor sanabilirsin korkma demişti doktorum aynı şeyleri yaşadım, tahriş olması da bence aparatlardan ve tenine alakalı olabilir doktorla görüşmen çok daha iyi olur tabi kiÇok korkuyorum hiç kendimde değilim kaç saattir. Tuvalete gidince su gibi kan akıyor artık tuvalete gitmeden de kan geliyor. Vajina girişim de tahriş olmuş acıyor. Rahmime bir şey mi oldu diye düşünmekten kafayı yicem. Yarın olsa da doktora gitsem
Yok canım cumartesi saat 14.00 civarında verdim. Dünde sabah 10.30 gibi verdim. Beni korkuttu doktor keseyi göremedi henüz. Dış gebelik olabilir filan dedi. Zaten değerime göre kese gözükmez diye biliyorum%80 artmış canım gayet iyi bence. Aynı saatte mi vermiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?