- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #12.601
Ooo varsa cıkar bence bayagı geçmiş vakitÇok korkuyorum 18 aydır negatif sürekli bu ay hsg çekildim 6-8 arası yumurtlama hissettim. Pazartesiden beri kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyetim var ama bugün göğüs daha az acıyo o yüzden adet olucak gibi hissediyorum kendimi
ayy tabii gün ışığın da çektim şimdi flaşlı flaşsızSilik bi çizgi var gibi testi düz tutup tekrar çeker misiniz
Yok canim benim test yaptirma demiyorum. Yine yaptır tabiki istiyorsan bir endisen varsa.. demek istedigim sadece illa ki bir sorun varmis da ondan olmuyormus gibi kendini üzme.. hic bir sebebi olmadan da yasanabiliyor bu tarz durumlar.. insallah sonuçların tertemiz cikarCnm çok guzel yazmışsın
Çok Tesekkur edıyorum.
3 kaybın oldugunu bılmıyordum
Ama destina diyorki bebek denemeyin demiş doktor
Sen test yaptırma Kı dıyosun kuşum?
ah ne güzel olur inşaallahBen sanki çok hafif silik bir çizgi gördüm gibi ama bilemedim. Bu test güvenilir mi bu arada? Kullanan arkadaşlar yönlendirir belki seni.
Ama şöyle bir sorun var sabah 10 buçukta idrara çıktım bu saatte yapsam doğru sonuç alır mıyım kiOoo varsa cıkar bence bayagı geçmiş vakit
Bunda göremedim kuzumayy tabii gün ışığın da çektim şimdi flaşlı flaşsızEki Görüntüle 3222518 Eki Görüntüle 3222520
Piskolojik diyorum ya hani üzüntü takıntı uzun zamandır çocuk istiyoruz olmuyor filan çevre baskısı aşağılanmak ağlama krizleri bi nevi depresiyon aslında kendimi hep tatlı yerken buluyorum pko sendromu kaynaklı insülin direncımde varÖnce bunun sebebini bulmalıyız.
Yemeğe neden düşkünüz
evet ben de canım Allahtan hayırlısıBunda göremedim kuzum
Su tüketmediysen cok fazla alırsınAma şöyle bir sorun var sabah 10 buçukta idrara çıktım bu saatte yapsam doğru sonuç alır mıyım ki
Merakla beklemedeyimmmkarnımda adet agrısı bı agrı var bugun daha dongunun 19. gunu.sımdıden adet olamayacagıma gore sımdı yıne umutlandım bakbugun eczneye gıdıp 10 tane test almayı dusunuyorum :) pazardan ıtıbaren baslayacam.yarın sabah oylesıııneeee bıtane yapabılırım en son testımı taa subatın basında yaptıydım uzun zaman oldu bı deneyım
Niyetliyim en son ezan okunmadan içmiştimSu tüketmediysen cok fazla alırsın
Ben internetten 28 liraya bulmustum gecen aykızlar predıctor 120 tl olmus eczanede.tanıdık eczane bıde.dedıkı valla 108 tl ye geldı bıze gel bak dedı şok oldumsadece bebetıme aldım 3 tane sımdılık :) A Afratafrac fnd_50 savascii Papatyamaviss
O zaman cıkarNiyetliyim en son ezan okunmadan içmiştim
ayy kuzum ınternetten alayım barı sımdı bakıyım bı trendyola.gelene kadar pazartesıyı bulur zaten bende bosuna testımıde harcamamıs olurum bebetımelarla ıdare ederım haftasonuBen internetten 28 liraya bulmustum gecen ayama kalmamis simdi orda. Predictor internetten alinmali ya yoksa bir mantigi yok. Kan vermek daha uyguna geliyor
Evet kuzum eczanede çok pahalı maalesef. Ben 3 tanesini 136TL'ye aldım trendyoldan ancak şimdi fiyatı düşününce "test sahte galiba ya" diye içimden geçiyorkızlar predıctor 120 tl olmus eczanede.tanıdık eczane bıde.dedıkı valla 108 tl ye geldı bıze gel bak dedı şok oldumsadece bebetıme aldım 3 tane sımdılık :) A Afratafrac fnd_50 savascii Papatyamaviss
O zaman çıkar hayli hayli.Niyetliyim en son ezan okunmadan içmiştim
yok bebegım onceden ellerınde kalan stoktur o.zamlı fıyattan almıstır bunlar ondan oyledır.Evet kuzum eczanede çok pahalı maalesef. Ben 3 tanesini 136TL'ye aldım trendyoldan ancak şimdi fiyatı düşününce "test sahte galiba ya" diye içimden geçiyor
Ya evet aslinda onu gebelikte de önemsiyor kadin dogumcular ama balik yaginin kilo aldiracagina dair dusunceyi atamadigimdan kullanamiyorumayy kuzum ınternetten alayım barı sımdı bakıyım bı trendyola.gelene kadar pazartesıyı bulur zaten bende bosuna testımıde harcamamıs olurum bebetımelarla ıdare ederım haftasonuayy bu arada eczacı balık yagı ıcın cok faydalı dedı.bız hıc balıkta yemıyoruz.ınsallah gerek kalmaz ama bıdakı aya balık yagı ıcelım barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?