• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeil ay ve faydalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sagnak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün başlıyorum ben de yeşil çayakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hamilelerde kullanabilir mi.ben kullansam bi zararı veya faydası olurmu.bilenler msj atarsa sevinirim.

ya kızlar bu yeşil çay nasıl zayıflatıyo ya acaba aç karnına falanmı içmek lazım :utangac:

hamilelerde kullanabilir mi.ben kullansam bi zararı veya faydası olurmu.bilenler msj atarsa sevinirim.

internetten yeşil çayın faydaları diye yazarsan çıkıyo bn okumuştum hamileyken içilirse çok faydaları varmış hem rahat bi doğum yapılıyormuş hemde sakat çocuk riskini çoookk azaltıyormuş baya faydalı bişey yani :D

galiba sallama olanlardansa evde demleyip içtiğimiz daha faydalıymış arkadaşlar, ben öyle yapacağım artık ....

Bende başladım yeşil çay içmeye.İçenler söyleyebilir mi yeşil çay gerçektende kilo verdiriyor mu??

Yeşil çayın şifasının çok olduğunu biliyorum ama birtürlü içemiyorum.
Kendimi zorluyorum damak tadım almıyor.

:kedi:her gün bir fıncan içiyorumama bu kadar faydalı oldugunu bılmıyordum tskk:içelim:

Bnde kullanıyorum arkadaşlar size de tavsiye ederim:)

evet bergamotlu olanı çok gzzl.yeşil çayın kötü tadını alıyor...limonla destekleyebilirsiniz

bende yeşilçaycıyım hergün 2 fincan içiyorum 4yıldır çok faydasını görüyorum inanın

Faydalı olduğunu biliyordum da bu kadar değil.
Şifa niyetine iki gündür başladım içiyorum.

ben de içmeye başladım ama günde 1 bardak içiyorum illa daha fazla mı içmek gerekiyor faydasını görmek için acaba ? ama çaya başladığımdan beri cildim daha parlak görünüyor demek ki işe yarıyor :)

ayrıca tadını beğenmiyorsanız içine 1 çay kaşığı bal koyun ben öyle içiyorum oldukça lezzetli oluyor.

ben içiyorum ama kabızlık yapıyor sanki :S

sallama yeşil çayların tadi gerçekten iğrenç ama aktarlarda yada marketlerde açık olrak satılanlar güzel bence onlrdan içmeyi deneyin

Back
X