- 8 Mart 2023
- 109
- 64
- 13
- 38
- Konu Sahibi ayparcasi86
-
Ben 1000 okudum 1000 daha alıyorum kalan 5000 Allah razı olsun herkesten500 okudum Kalan 6.000
Canim oncelikle rabbim safi isminden şifalar versin inşallah...korkmayın annemde lenfoma ve kolay bir türdür inşaallah...kaçıncı evre falan değil morali yüksek tutun tedaviye en çok cevap veren tür Allah'ın izniyle iyileşir... soracak olursanız ozeldende yazabilirsiniz...13 yaşındaki yeğenim karnında şişlik oluşmasıyla hastaneye yatırıldı doktorlar yoğun bakımda diyalize bağladılar ve karnında ki sisligin karin boslugunda oluşan sivi nedeniyle olduğunu bunun nedenini arastirdiklarini söylediler tomografi çekildi karin bolgesinde lenf nodlarinda kistlerin olduğunu lenfoma kanseri olduğunu söylediler biyopsi yapıldı haber bekliyoruz kaçıncı evrede olduğu belli değil yoğun bakımda 1 hafta kritik demisti doktor böbrekleri az daha iflas ediyordu hayati tehlikeyi atlattı dedi ama kanser için hala araştırma yapıyorlar lütfen dua edin şu mübarek günlerin hürmetine Rabbım onu bize bağışlasın edebilen okuyabilen ya safi çekebilen yasin ya da daha kısa sureler okuyabilen Allah rızası için okusun
2000 okudum500 okudum Kalan 6.000
200 aldım kalan kalan 1800. Bilerek az aldım kimin duası kabul olur bilinmez okumayanda okusun diye.1000 aldım
Kalan 2000
71 bin okundu Allah razı olsun2000 okudum
Kalan: 4000
Allah razı olsun inşallah kavuşur hastane kapısından yürüyerek girdi yavrum yoğun bakımda şuan oksijen desteği ve diyalize bağlı olmazları olduran Allahim Şafi ismi hürmetine Şifa versin yavrumaAllah şifa versin bitmiş yeni gördüm başlığı. İnşallah Halil İbrahim kısa sürede sağlığına kavuşur.
1 hafta kritik dedi en kötü türü dedi 1 haftayı atlatirsa yüzde 95 kurtulma şansı varmış lütfen dualarınızı esirgemeyinHalil İbrahim kardeşimize RABBİM tez günde şafi ismin hürmetine kalıcı şifa versin aminnn
Okuyan, okumak isteyip de müsait olmayan, dua eden herkesten ALLAH razı olsun
A ayparcasi86 ALLAH ın izni ile hayırlı, sağlıklı, güzel, müjdeli haberlerinizi bekliyoruz.
selam ve dua ile Allah a emanet olun
Aminnn Şafi adı ile şifalar versin rabbimHalil İbrahim kardeşimize RABBİM tez günde şafi ismin hürmetine kalıcı şifa versin aminnn
Okuyan, okumak isteyip de müsait olmayan, dua eden herkesten ALLAH razı olsun
A ayparcasi86 ALLAH ın izni ile hayırlı, sağlıklı, güzel, müjdeli haberlerinizi bekliyoruz.
selam ve dua ile Allah a emanet olun
Atlatacak inşaallah, Allah sizleri hayırlı haberlerle mujdelendirsin. Halil İbrahim'e kolaylık ve kalıcı şifa versin.1 hafta çok kritik dedi doktoru 1 haftayı atlatirsa yüzde 95 kurtulurmus en kötüsüymus lenfomanin 1 hafta her an her şey olabilir dedi ne olur dua edin Allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?