• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenim 2. ci gözünüde kaybediyor((((

hastalıkla ılgılı hıc bır bılgım yok .konu saglık olunca cok uzucu oluyor malesef :(

rabbım caresız bırakmasın hıc bır kulunu .derdı veren rabbım ınsallah dermanını da verır .

mubarek aylardayız ,dualarımız senınle .ınsallah tez zaman da rabbım sıfasını verır (amin)

Allah sıze guc ve sabır versın (amin )

Allah acil şifalar versin. Çok çok dua edeceğim onun için. yapılacak birşeylerelbette vardır lütfen umudunuzu yitirmeyin.

Allah şifa versin. bayanlarda daha kolay atlatılıyo bu hastalık sanırım.
İnşallah kurtulur gözü

allahım şifalar versin inşallah inanın çok üzüldüm umarım 2.inci gözünüde kaybetmez :5:

Çok üzüldüm ve malesef elimden bişey gelmiyor. Yeğen sevgisi başkadır bilirim. Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah.

Allah yardımcısı olsun. İnsan sevdiklerine hele de gençlere yakıştıramıyor ölümü ama malesef en acı gerçek ölüm

yigen üzüntüsünü çok iyi biliyorum allah yardımcınız olsun tek doktorla kalmayın dalında uzman doktorlara götürün rabbim yardımcınız olsun dualarımız yigeninizle :(

Bu çaresiz bekleyişimizde hayır dualarıyla yanımda olan, moral destekleyen tüm hanımalara binlerce kez teşekkür ediyorum.Hayırlı Cumalar, sevgiler.

Allahım acil şifalarını versin inşallah. Çok kötü çok üzücü gerçekten. Allahım acil şifalarını versin inşallah Allahtan umut kesilmez derdini veren Allah dermanınıda verirmiş dualarımız tüm hasta olan gençlerimiz ve çocuklarımız için....((((

Back