- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #131.301
Arada sitede sorun oluyor canım site guncellemsi olunca bazen öyle oluyorBişey sorucam...buraya gif atarken Chrome desteklemedi diyor(güncelledim) bir de,yeni emojiler geldi ama buraya onlari da göstermiyorneden acaba bilginiz var mı
Yaaaa benim telle alakalı değil yaniArada sitede sorun oluyor canım site guncellemsi olunca bazen öyle oluyor
Yeni emoji mi gelmiş nereyeBişey sorucam...buraya gif atarken Chrome desteklemedi diyor(güncelledim) bir de,yeni emojiler geldi ama buraya onlari da göstermiyorneden acaba bilginiz var mı
Benim klavye güncellenmiş değişik emoji var ama buraya atmıyorYeni emoji mi gelmiş nereye
Opera indirsene canım hem reklamsız kullanırsınBenim klavye güncellenmiş değişik emoji var ama buraya atmıyor
Bakıyorum hemenOpera indirsene canım hem reklamsız kullanırsın
Afiyet olsun canım12 Kasım menü,
Sabah bir dilim ekmek 5 çatal omlet 3 zeytin biraz domates bir dilim peynir bir bardak çay.
Öğlen sütlü kahve.
Akşam su 2,5 E Elif_Eylul Eki Görüntüle 3160292
Afiyet olsun canım12 Kasım menü,
Sabah bir dilim ekmek 5 çatal omlet 3 zeytin biraz domates bir dilim peynir bir bardak çay.
Öğlen sütlü kahve.
Akşam su 2,5 E Elif_Eylul Eki Görüntüle 3160292
Gifin üzerine basınca yeni sayfada açılıyor ordan url kopyalayıp buraya yapışdırıyoruz.Bişey sorucam...buraya gif atarken Chrome desteklemedi diyor(güncelledim) bir de,yeni emojiler geldi ama buraya onlari da göstermiyorneden acaba bilginiz var mı
Büyük emojilerdenmi bahsediyorsun? Onlarıda burda paylaşılamıyor.Benim klavye güncellenmiş değişik emoji var ama buraya atmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?