- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #131.181
Kıçının üstüne oturdu mu deseydinMeryemela izledimi benimki ses yaparda
Sağol canımAfiyet olsun canım
Aman dikkat edin canim anne babalar hasta olunca da zor oluyorYa gecenlerde bi çocukları vurdu öyle. Bize bisi olmamisti. Insallah oyle degildir.
Geçmiş olsun canımKarnımağrıyor
Tahmin ettim sinema icin daha kücükler benimkide istiyor tv izlemiyorki götüreyimKıçının üstüne oturdu mu deseydin
İyi geceler canımÇocukları yatircam simdi. Bendeyatarim sonrasinda. Simdiden iyi gecelr herkese
Oha be hangi araaaAirfry
Oha be hangi araaa
Yaaaa bide gidip profilde millete yazmis kalbim kırık söylemeye tenezzül etmemisBen sok
Aynen canım şimdi ablami goturdun beni göturmedin olmasın diye yoksa durmuyor gerçi zeynepte firgirdediTahmin ettim sinema icin daha kücükler benimkide istiyor tv izlemiyorki götüreyim
Eşim evde bugün en son kavga etdik yatdı uyudu rahatım artıkYoktun
Karnıma bakılırsa 7 gibi inmiyo namıssız
En sonunda kavgamı ettiniz süpürge yapip uyandircaktinEşim evde bugün en son kavga etdik yatdı uyudu rahatım artık
Allah analı babalı indirsin
Geçmiş olsun canımüşüttüm heralde anlamadm ki. Bianda basladi
Gelmezler söylenirsin gelirler söylenirsin ayarın yokhaa senindeYarin sabah gene uyumak yok 8de damlarlar ustalar
Cinsim benGelmezler söylenirsin gelirler söylenirsin ayarın yokhaa seninde
Okumuyonmu sen benim mesajlarıEn sonunda kavgamı ettiniz süpürge yapip uyandircaktin
Okuyomda kıçımla anliyom nevar yaniOkumuyonmu sen benim mesajlarıuyanınca operasyona başlayamadım bende keyfim yoktu yav uzandımda uzandım oda uyandı . Kavgayı şimdi etdik gitdi kıçını devirip yatdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?