- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #130.541
Yok kız eşiminkini öyle kutlamiyoruz bizKız ciddi misiniz hepsini ayrı ayrı kutlayacak mısınız
Kiz benim kızlarin ikiside 17 aralik,oglan 26 aralik,Aysenin kocasinin 28 aralik,ablamın 29 aralık aysenin 13kasim,mart 18 ben mart 10annem mart 30 aysenin kizıy
oğun olacak desene bu aylar desene
Ay valla bittimUzat ayacıklarını yap kayfe ohh mis
Kiz 1günden bisey olmaz hergün yapmamak onemliBilmiyorum kiçok var kilo nasıl verecekler ki
Arka arkayaKiz benim kızlarin ikiside 17 aralik,oglan 26 aralik,Aysenin kocasinin 28 aralik,ablamın 29 aralık aysenin 13kasim,mart 18 ben mart 10annem mart 30 aysenin kizı
Veremicez bir ay var bakalım o zamana kadarBilmiyorum kiçok var kilo nasıl verecekler ki
Ancak öyle1 gün yiyip 1 hafta aç gezecekler
Ha onu diyorum işte hepsi böyle kalabalık vs mi kutlanacak diye.aile arasında olunca bir pasta kola yeterli oluyor çünküYok kız eşiminkini öyle kutlamiyoruz biz
Hey maşallahKiz benim kızlarin ikiside 17 aralik,oglan 26 aralik,Aysenin kocasinin 28 aralik,ablamın 29 aralık aysenin 13kasim,mart 18 ben mart 10annem mart 30 aysenin kizı
Mantıklı1 gün yiyip 1 hafta aç gezecekler
C Chikolata_gozlum özenip 3 gün 3 gece doğum günüAncak öyle
Ha onu diyorum işte hepsi böyle kalabalık vs mi kutlanacak diye.aile arasında olunca bir pasta kola yeterli oluyor çünkü
Yok ya eşiminkini genelde gorumcemler pasta alıp geliyor özel kutlamadik oyleAncak öyle
Ha onu diyorum işte hepsi böyle kalabalık vs mi kutlanacak diye.aile arasında olunca bir pasta kola yeterli oluyor çünkü
MaşallahHey maşallah
Bizimde Kasım sonu kız, mart başı bn, Mart sonu oğlan, mayıs başı eşim
Niye usman eniştenin başı kel mi ona kutlama yokYok ya eşiminkini genelde gorumcemler pasta alıp geliyor özel kutlamadik oyle
Düğünlerine ozenmeyin de
Yokya biz kocalarinkini kutlamiyoz cocuklar yetiyorAncak öyle
Ona yok öyle kutlama kız bende istemiyorum öyle ki aman çocuklar istiyor diye yapıyoruz yoksa niye uğraşayimNiye usman eniştenin başı kel mi ona kutlama yok
Bizde herkes ayri telden caliyor yaHey maşallah
Bizimde Kasım sonu kız, mart başı bn, Mart sonu oğlan, mayıs başı eşim
Dün senede 4 doğum günü yeterBizde herkes ayri telden caliyor yaben eyluk esim haziran oglan mart kiz ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?