- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #129.941
Bit icin tokalar var arada onlardan takabilirsinHe kız çok küçüktüm
Şimdi çok korkuyorum okul dönemleri illaki bulaşıyor kızımın saçları uzun bayada Allah korusun bi bulaşsa varya yazarken bile korkarak yazıyorum
Banada ilk okulda okula giderken bulaştı annemin ineğinin pire ilacımı ne vardi yanlış bilmiyorsam kafama o ilaçtan sürdü ben saatlerce ağladım inek olcam diye
Koşan yok sanırsamBenim koşmayı seven birilerine ihtiyacım var. Koşan var mı aranızda benim götümü kaldırmama yardım etse
Aa gördümYukarda yazıyor sayfanın yanında.
Bende bitlenmişdim hissetmiyorsunda acaip kaşınıyorsun
Maşallah bize bir inek ilacı yikmadi bizi bundan sonra hiç birşey yıkamazNe etsinler ineğe kullanılıyorsa çocuklarada kullanılıryalnız iyi sağlammışız heeee
Bitlerinle uyku moduna geçiş yapUykum geliyor yavaş yavaş
Nereye koştuğumuza bağlıBenim koşmayı seven birilerine ihtiyacım var. Koşan var mı aranızda benim götümü kaldırmama yardım etse
Kimse uyuyamacak bit düşünmektenBitlerinle uyku moduna geçiş yap
Nereye istersinNereye koştuğumuza bağlı
BencedeMaşallah bize bir inek ilacı yikmadi bizi bundan sonra hiç birşey yıkamaz
Bit tokası duydumda görmedim hiç gerek kalmaz inşallahBit icin tokalar var arada onlardan takabilirsin
Bende cok bitlenirdim sacım daha sarıydı o zaman sadece güneşte belli olurlarda
İnşallah canımBit tokası duydumda görmedim hiç gerek kalmaz inşallah
Heee sormaa Filiz abla gelcek kılıcıyla yineYalnız kızlar geldiğinde geçmişimizi sevicek valla
Onlarda geçmişi bitirene kadar bitlenirlerYalnız kızlar geldiğinde geçmişimizi sevicek valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?