- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #128.841
Yemiyom lan spor yapinca ben yemem diyom sanaSen yiyon nerden bilek bacı menü yaz görek
Hayırlısıyla gitsinler artikEvet abla babam iki hafta kalır geldiğinde eksiklerini falan alacaklar gidecekler
Bnm işataha vurmaz dedim ilk kez vurduBurnun mu tıkandı gecmiş olsun sana da canımbol c vitamini
İştahım kesilir böyle zamanlarda genelde kalkıp kahvaltı edesim gelmiyorama etcem bir şekilde artık
Sağol canım evet ya nezle benim ki ben hep böyle geçiriyorumBurnun mu tıkandı gecmiş olsun sana da canımbol c vitamini
İştahım kesilir böyle zamanlarda genelde kalkıp kahvaltı edesim gelmiyorama etcem bir şekilde artık
Bana çekmişBenim kiz delirtcek beni artık,gidiyor üst baş uyumlu eşyalarini aliyor çorabına varana kadar kendisi çıkartip giyiyor
Bu ara eşya yıka kurut katla bitmiyor
Koronada 6-7 kilo veren benIstah kesiliyormu senin hemde senin
Klasik kahvaltı diyince aklıma gelenBnm işataha vurmaz dedim ilk kez vurdu
Yap yap olmadı hafif bi klasik kahvaltı hazırla
Bende agır geciririm ilk belirtiler varken atlatmaya calısıcamSağol canım evet ya nezle benim ki ben hep böyle geçiriyorum
Ayy sinir geldi eşya görmektenBana çekmiş
Hay Allahim ya çocuk aklı işteAyy sinir geldi eşya görmekten
Pazar anneme gittigimde orda arkadasın ablasının kızi var,4 5 elbise ayırmış eylule dügünlerde giyilenlerden,dün onlari giy mahallede gez kapı kapı millete gösterdi
Anne evlenelimmi senle diyor bideHay Allahim ya çocuk aklı işte
Evlen sende bi kırma kızıAnne evlenelimmi senle diyor bide
Evlenince iş yapcan mıAnne evlenelimmi senle diyor bide
Gecmis olsun evet herkes hasta ya. Kimle konusam ya grip ya karin agirsi ishali var. Insallah cabuk toparlarsinSagol canım ya sorma herkes hastaolmasaydım iyiydi ama cabucak atlatırım inşallah
Maske varken nadir grip ilaclari kullaniliyordu,doktorda böyle dedi.Gecmis olsun evet herkes hasta ya. Kimle konusam ya grip ya karin agirsi ishali var. Insallah cabuk toparlarsin
Benim de biraz karnım da agrıyorGecmis olsun evet herkes hasta ya. Kimle konusam ya grip ya karin agirsi ishali var. Insallah cabuk toparlarsin
Hemen iyi bi kahvalti yap ya. Soyle yumurta peynir ceviz meyve. Ac acina olmazAcıktım açım
Dün 5 den beri bişi yemiyom
Gel Eylül senin saçını başını yapsınSaçım başım hep dağınık bu ben olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?