- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #128.741
He bende öyle dışarı çıkmak benim için işkencekoşa koşa gezmeye gider gitmek istemeyen bn olduğum için hep
GünaydınGünaydın
Yapmaz o ben yokken evde yemek bile yemez yapamadığından değil hazırlamaya üşeniyorSeninki de baştan kesip atmış
Çok güzel gitmişBende beklemiyordum dün sadece 500 gr gitmişti bugün böyle çıktı
Tekrar supurtseydinDün süpürge açarken aradı hastasın yapma bn gelince yaparım dedi ama işin şu yanı bn süpürgeyi bitirmiştim başında deseydi
Yaparız diyor ama hiç yapmıyor
Demek ki gezelim desen temizlik yapacak ters piskoloji yap bundan sonra
Bn koronayken onun temizlik yapılını gördüm o yüzden Allah bana sağlık versin bn yaparımTekrar supurtseydin
Aman bakmayın benimki de arada aynı ama ev alıp başını gidiyor her gün 5 sefer süpürge açılıyor kimi zsn bende oturup yapmıyorumAaa onu benimkide diyor ama 5 senedir iş yok
Aman benimki de üşengeç işte arada yapıyor böyleYapmaz o ben yokken evde yemek bile yemez yapamadığından değil hazırlamaya üşeniyor
Yav he eriyip bitecekFiliz abla bizden gizli spor yapıyor E Elif_Eylul
Yok kız biter mi bugün dolapları silcem dün dolap içindekileri yıkadık bosalttik ya ufaklık uyumadı ki yapalım yarim yarim anca bitirdik içindekileri yıkamayıBn koronayken onun temizlik yapılını gördüm o yüzden Allah bana sağlık versin bn yaparım
Bana mandalina sıkıyordu kabukları çöpe değil peçete dizmiş tezgaha dizmişti bn atmasam 2 gğn kalırdı
Senin temizlik bitti mi
Kız yazıyor ya günün sonundaFiliz abla bizden gizli spor yapıyor E Elif_Eylul
Süper eksi tebrikler canim
Günaydın canımGünaydın
Heee neolcak yapamam mı heeFiliz abla bizden gizli spor yapıyor E Elif_Eylul
Süper eksi tebrikler canim
Günaydın canım
Heee neolcak yapamam mı hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?