- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #128.341
Hastaneden geldik şimdi bizde ufaklığı götürdük bugün daha halsizBizim kızlarnerde kimse yok bugün
Yaaa hepsine bulaştıHastaneden geldik şimdi bizde ufaklığı götürdük bugün daha halsiz
HaydaaaaHastaneden geldik şimdi bizde ufaklığı götürdük bugün daha halsiz
Şükür atesi yok canımYaaa hepsine bulaştı
Aman inşallah olmazŞükür atesi yok canım
Prospan varsa evde ver bize prospan yazdı simdiHaydaaaaeylülde öksüruyor
İnşallah canım bir kere ateşten acillik olduk o korkutuyor yoksa iyiAman inşallah olmaz
Bugün ben cok açıktim sabah cok yemedim,öglen pogca yaptım onun ucundan bakıp koydum geriye tadi nasil olmus diyeEeeee daha daha nasılsınız
Ateş kötü ya bizde geçen perişan olduk ateşle inşallah çıkmazİnşallah canım bir kere ateşten acillik olduk o korkutuyor yoksa iyi
Aman valla ilaclardan cocuklarda toplayamiyor artik kendileriniProspan varsa evde ver bize prospan yazdı simdi
Bugün ben cok açıktim sabah cok yemedim,öglen pogca yaptım onun ucundan bakıp koydum geriye tadi nasil olmus diye
Annem bisey yapmıştır dedim,cay demlemis yanina paket çıtır verdi bende yemedim eylüle verdim,nasıl.aç geldim eve bereket yemek vardı,kurdum yedim oda şişirdi üstüne kahvede ictim
Peynir ekmek bişi çıkarıp yiyeydin. Anacığında pek yorulmuştur paket çıtırı yaparken
Sarımsak yutabilirse yutturAman valla ilaclardan cocuklarda toplayamiyor artik kendilerini
Yok kiz yutmazSarımsak yutabilirse yuttur
He annem bende de yemedi hiçBugün ben cok açıktim sabah cok yemedim,öglen pogca yaptım onun ucundan bakıp koydum geriye tadi nasil olmus diye
Annem bisey yapmıştır dedim,cay demlemis yanina paket çıtır verdi bende yemedim eylüle verdim,nasıl.aç geldim eve bereket yemek vardı,kurdum yedim oda şişirdi üstüne kahvede ictim
Yoğurda doğra yesinYok kiz yutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?