- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #127.561
Haklarında hakkınızda hayırlısını olsun canım inşallah iyi olur herseySende paylaş hadi
Evet abla oturum kartlarını bekliyorlardı kartlarda geldi bugün babama sordum 1,2 haftaya gelirim dedi anneminde 1 tane sarı kızı var ya satılmasını bekleyecek yada birilerine teslim eder satılana kadar hersey sarı kıza bağlı
Heee verir gözlemeler kekler kim yicek sonra
Aa dedi kodumu yapıyorlar kendi aralarındaYok yok ıslak kek üstüne cikolata
Onlarda geldi bugün ama denemedimYapar valla simdi gelicek etekte olmucak göbekten
TabiiiÖyleyim demi
Yooo ulu orta ediyoz bayaaAa dedi kodumu yapıyorlar kendi aralarında
Onlarda geldi bugün ama denemedim
Yarın da öyle yapayim canım...3 günüm kaldiAnanasın üstüne tarçın serpip yemeni tavsiye ederim
Evet senin dedikodunu arkanı dönünce yapiyozAa dedi kodumu yapıyorlar kendi aralarında
Onlarda geldi bugün ama denemedim
Amin inşallah sağol canımHaklarında hakkınızda hayırlısını olsun canım inşallah iyi olur hersey
Seni beni örnek almasındaÜzülme üzülme sen azimlisin verirsin istesen
Hee satılirsa gidicekler neyse yaa hayırlısı olsun hakkinizdaEvet sarı kız diyor ona
PekiYooo ulu orta ediyoz bayaa
Lan hangi motiveyi büktünüz millet kaçıyorSeni beni örnek almasında
Son motive bükücüyüz
TammaEvet senin dedikodunu arkanı dönünce yapiyoz
sen duy diye
Hemen giy gel
Ayyy meraksız şeyTamma
Ay valla yataktayım çok yorgunum etek için kalkamam
Kilo verince denerAyyy meraksız şey
1,2 haftaya satıldı satılır satilmazsa annem arkadaşına teslim edecek onlarda satılırHee satılirsa gidicekler neyse yaa hayırlısı olsun hakkinizda
NezamanKilo verince dener
Kilo verince dener
Olan olmayan her türlü motive bükülür. Bükücü ayağınıza geldi hanımmmmmmLan hangi motiveyi büktünüz millet kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?