- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #124.961
Ben fena tatli istiyorum ya. Cuma ödül muhabbetini biliyodum aslinda ama aklimdan cıkmış. Gecede nobet tutunca sabah aclik krizine girdim denk geldi bugun. Haftaya artikBir ben geldim geleli ödül yapmadım
Yarinda kullanabilirsin istersen canimBen fena tatli istiyorum ya. Cuma ödül muhabbetini biliyodum aslinda ama aklimdan cıkmış. Gecede nobet tutunca sabah aclik krizine girdim denk geldi bugun. Haftaya artik
Yok ya kalsin. Sali gunu bizimkutlama varya o beni bir urkutuyo zaten. Orda illaki yencek zaten o güne kalsinYarinda kullanabilirsin istersen canim
Tamam canımYok ya kalsin. Sali gunu bizimkutlama varya o beni bir urkutuyo zaten. Orda illaki yencek zaten o güne kalsin
Afiyet olsun canım28 Ekim menü,
Sabah çeyrek simit çeyrek açma 5 zeytin iki parça kaşar peyniri bir bardak çay.
Öğlen bir porsiyon çağ kebab bir parça lavaş bir bardak ayran.
Akşam 4 sıkım çiğ köfte bir parça lavaş lavaş 2 kurabiye bir bardak çay.
Su 1,5 litre E Elif_Eylul
Sağol canımAfiyet olsun canım
İnşallah canım iyi düşun iyi olsunAlt kapı söküldü öylesine kapi var Allah icin yaşıyoruz hırsız girmezse girmez taaaa salı günü kapı gelcekmis
Ayy valla saçma sapan insanlara düştuk yaİnşallah canım iyi düşun iyi olsun
Saol canımAfiyet olsun canım
Benim canım garip bir şekilde hiç bir şey istemiyor. Geçen bir burnuma rakı kokusu geldi gün de biraBen fena tatli istiyorum ya. Cuma ödül muhabbetini biliyodum aslinda ama aklimdan cıkmış. Gecede nobet tutunca sabah aclik krizine girdim denk geldi bugun. Haftaya artik
Olsun bozma moraliniAyy valla saçma sapan insanlara düştuk ya
Gec olsun güc olmasınAyy valla saçma sapan insanlara düştuk ya
AboAlt kapı söküldü öylesine kapi var Allah icin yaşıyoruz hırsız girmezse girmez taaaa salı günü kapı gelcekmis
Gec olsun güc olmasın
Evet biraz zahmet çekiyorum neyse hayirlısı o olsun
Nasil oldu taktinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?