Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol canım

Afiyet olsun kuzum

21 günlük program bitiyor haftaya bende bu şekilde ilerlicem artık yaz geliyor bir yerden toplamak lazım.
Senin istikrarlı olman bana da enerji veriyor kaptanım yaparsın sen
Son kaçamağımı bildirmeye geldim
Vicdanım rahat uyuyamazdım
Çubuk kraker
2 dilim Çeçil peyniri
Rabbim affetsin

Kız git uyu yeter ye iyi geceler canım
Büyüdukce kapanicakmi peki canım
Valla 9martta tekrar götüreceğiz abla bakalım ne diyecek kapanmazsa ameliyat diyorlar işte

Valla 9martta tekrar götüreceğiz abla bakalım ne diyecek kapanmazsa ameliyat diyorlar işte
Oy kuzim benim hep birlikte yaparız yavruma da Rabbim sağlık versin geçsin gitsin inşallah

Yavrumya insaAllah Rabbim sifasını verirde amelyat olmadan gecer
Benim büyuk kızım kalçası çıkık doğdu 4.100gramdi ebe dogumda cikartti,6ay tedavi gordü yanliş doktor tedavisinden dolayi amelyata gitti aslinda amelyatsiz geciyormus,daha sonra baska doktor bulduk a dedi amelyat şart diye 9aylikti 1.ci amelyatini oldu,benim kv ayzeymir hastasiydi yemek vermeye gittim kızda koltukta uyuyordu, benim inmemle kalkmasi bir oldu yanindada sandalyeler var alcisi 1aylikti cikmisti,gözümün onunde koltuktan bir düştü yetisemedim ciyak ciyak bagardi acile gittik dr. Çıkmış gene dedi yani 3kere amelyat oldu ondan nefret ederim oyle seylerden

E Elif_Eylul
Sabah aç karnına form çayı içtim

Kahvaltı
Yağda 2 yumurta az biraz peynir 2 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

Ara
Tarçınlı kahve

Öğlen küçük tabak mayonezli makarna

Ara 3 kuru incir bi kaç tane bisküvi

Akşam
1 kase şiveydiz(sebze yemeği et suyunda)
4 kaşık bulgur pilavı

1 ince dilim yaş pasta
1 bardak çay

Şimdi de zeytin yaprağı çayımı içiyorum

Afiyet olsun canım

3 litre su
70 squat
32 sn plank
15 dk plates
4000 adım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…