- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #9.781
Tamam bulunca haber etAllah'ım yadolasmayin ona çözüm buluruz
Diyet arkadaşı olmak isteyen varsa bn de başladım Karatay dıyetıne hemde emzıren anneyım pazartesı başladım bnde 87ıle sımdı 84 oldum ıyı devam edıyorum yanıma arkadaş arıyorum sadece bırbırımıze motıve destek oluruzBilmiyorum ki hiç denemedim ama fayda gören var biraz Karatay diyeti gibi aklıma yattı
Bol bol gez canım iyi eğlenceler
Kaptanım bende yaptım sporuakşam da biraz Leslie yaparım
Gobegini kes evde bırakUyudu benim küçük bi teyzemi ariyim hani nişan ne zamangideyim göbeğimle birlikte
Yarın da misafirlerim olucak kardeşlerimin işi var gelecekler en kucugude çocuklarımın yanına gelecek annem dedi Seninkiler de var gelmesin durmazlar dedim bişey olmaz oynarlar beraber
Ha ha bide kp gelecek
Yaaaa çok tatlı buuu
Hoşgeldin hacerDiyet arkadaşı olmak isteyen varsa bn de başladım Karatay dıyetıne hemde emzıren anneyım pazartesı başladım bnde 87ıle sımdı 84 oldum ıyı devam edıyorum yanıma arkadaş arıyorum sadece bırbırımıze motıve destek oluruz
Ah kesilse şimdiye bişey kalmamıştı zatenGobegini kes evde bırak
Allah yardimcin olsun
Bizimde yarin aksam nisan var hic gitmek istemiyorum
Hosgeldin canimDiyet arkadaşı olmak isteyen varsa bn de başladım Karatay dıyetıne hemde emzıren anneyım pazartesı başladım bnde 87ıle sımdı 84 oldum ıyı devam edıyorum yanıma arkadaş arıyorum sadece bırbırımıze motıve destek oluruz
Hoş geldin canım aramızaDiyet arkadaşı olmak isteyen varsa bn de başladım Karatay dıyetıne hemde emzıren anneyım pazartesı başladım bnde 87ıle sımdı 84 oldum ıyı devam edıyorum yanıma arkadaş arıyorum sadece bırbırımıze motıve destek oluruz
Heee eşimin akrabasi hemen üstümuzde oturuyorAh kesilse şimdiye bişey kalmamıştı zaten
Seninkiler tanıdık mı abla ne giyerim stresi var bide
Gitsen ayrı dert gitmesen ayrı dert vallaHeee eşimin akrabasi hemen üstümuzde oturuyor
Valla kiyafet neysede ben cok gitmiyorum pandemiden dolayi salonlara
Yok kız ne kızıcam 2 gün kafa dinlerim oh mis evi de mok götürsün sefam olsunYazdım da kızarsın sandım gayet mutlu oldun
Benimkini de yol üstü alsınlar
Nalet olsun içimizde ki yemek sevgisineBizim yeme bozukluğumuz var
Gerçekten istediğimiz zaman çok güzel veriyoruz
Annnnaaaaaammmm buneUyudu benim küçük bi teyzemi ariyim hani nişan ne zamangideyim göbeğimle birlikte
Yarın da misafirlerim olucak kardeşlerimin işi var gelecekler en kucugude çocuklarımın yanına gelecek annem dedi Seninkiler de var gelmesin durmazlar dedim bişey olmaz oynarlar beraber
Ha ha bide kp gelecek
Heee simdi 2gram verdim ya çikolatayla aliyorum geriBir anda rahatlama gelincede saldırıyoruz yemeklere
Mutlu oluncada
Ortası yok
Fiyatı düşsün yerizSalatalık mevsimi tam gelsin
Acıktığımızda 1 kilo yeriz
Hem cildimiz güzelleşir
Hem ödem gider
Ağzımızda boş durmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?