- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #9.721
Ee işte herkes senin gibi değil bacımsu
İnşallah canım benimTebrikler canım
Aramıza hoşgeldin. Hayırlı olsun
Kız ne günah işledin
Aramıza hoşgeldinhayırlı olsun
Telefonumu unutdun
Maşallah omkadar yaptınızmı ya
Tebrikler canım
Oo maşallah
Maşallah
Teşekkürler kuzummm
Teşekkürler abla
Topluca az olurdu. Pek fazla güldüm de
Sen veririsin. Yaparsın canım buda kilomu yaaa
Teşekkür ederim canım
Katacacaz tabi gerekirse açlık grevine gireriz demi @Li_zigiHaftaya eksiler gelecek sen ve @Li_zigi burayı tozu dumana katarsinizbaşlangıcın hayırlı olsun kuzum
Eline emeğine sağlık bal ablamEksi gelen herkesi tebrik ediyorum kizlar
Haftaya daha guzel olucak inşaAllah
Ye,dengele,zayifla başlangıç K. Güncel k. Kilo k. Hedef k. E Elif_Eylul 77.1 76.0 0.4 70 @Li_zigi 69.0 69.0 60 C _CikiLeta 65.6 65.6 55 M MissHayaLet 60.7 56.7 0.7 55 @sardunya1038 66.0 65.2 0.8 60 @Kahvem01 85.0 85.0 70 @HuZuNMeLeGi 74.6 74.5 ,+0.1 64 @Mevsim_bahar83 69.7 67.7 ,-1 65 @suspushanimcim 69.9 68,2 0.6 60 @Gozdem__ 83.9 83.9 70 @M_atruska 80.2 80.2 sabit 50 C Chikolata_gozlum 63.25 60.85 -2.4 50 @Buralardutluuugdu 79 77.5 -1.5 69 @masal3487 72.1 71.3 0.8 60 @Ahsen555 89.0 89.0 70 @jtaime020626 71.7 71.7 60 H a p p y @karamel Latte
Kız sende hemen intihara teşebbüs etme daha gencecik bir fidanımOhaaaaaaaaa
Bugün bebeğim
Gel ikizimsuyum boğaz köprüsünden atlayalım
EvelAllah
Eline sağlık kaptanım maasAllah herkese
Olabilir kuzu onlarda biz de nassa
Tavuk çıkardım da kararsızım dahaAksama ne var kizlar yemekte
Kofte salata tapicam,Ben simdi haslama icli kofte 2tane ,3tane dolma yogurt yiyorum
Gelmesin korkuyorsa hayret bişey mecbur musun gibi, eşin yalnız onlara gidip izlesin onlarla birlikteValla abla akşama ne var daha yemek yapmadım ama çok komik bi kb var ben dekendisi gelecek ya akşam beni aradı kızım kovitsin ya korkuyorum gelmeye diyor icimden hasbunallah dedim eee iyi de ben artık negatifim. Kendisi kızı 3 günlük kovitken gitti evine sarıldı öptü 2 saat oturdu kızının evinde bana gelince mi korkuyormuş resmen vebalı muamelesi gördüm üzüldüm açıkçası seviyorum kb yı ama bu yaptığını hiç yakıştıramadım
Yeni konularda süper olurÇatlak
Aman gözünüzü seveyim greve falan girmeyinEe işte herkes senin gibi değil bacımsu
İnşallah canım benim
Katacacaz tabi gerekirse açlık grevine gireriz demi @Li_zigi
Eline emeğine sağlık bal ablam
Kız sende hemen intihara teşebbüs etme daha gencecik bir fidanım
Tavuk çıkardım da kararsızım daha
Gelmesin korkuyorsa hayret bişey mecbur musun gibi, eşin yalnız onlara gidip izlesin onlarla birlikte
Ben tavuklu salata yicem bide cacık çekti canımya onu yaparım yeter bana.pastadan sonra dengelemem gerekAksama ne var kizlar yemekte
Kofte salata tapicam,Ben simdi haslama icli kofte 2tane ,3tane dolma yogurt yiyorum
Ayy DeliMarta az kaldı
Kedilerimizin ayı
Rica ederim canımEe işte herkes senin gibi değil bacımsu
İnşallah canım benim
Gelmesin korkuyorsa hayret bişey mecbur musun gibi, eşin yalnız onlara gidip izlesin onlarla birlikte
Ikizimsuyum bi bizde var mac onlarda yok ya iste falso falso işlerEe işte herkes senin gibi değil bacımsu
İnşallah canım benim
Ohh afiyet olsun canımBen tavuklu salata yicem bide cacık çekti canımya onu yaparım yeter bana.pastadan sonra dengelemem gerekKıza makarna yapcam eşim salatada yemekmi dediği için onada başka birşey yapmam gerekiyor. Çünkü makarnada yemiyor. Bugün bol bol yemek yapcam.galiba
Yok sütten ağzımız bir kere yandı aydınlanma yaşadıkYeni konularda süper olur
Bol aksiyonlu
Banlanan banlanana
Demi sonra kıtlıktan çıkmış gibi yiyoruz aylarcaAman gözünüzü seveyim greve falan girmeyin
Mart deyince bi tek benim aklıma kedi gelmiyormuşMarta az kaldı
Kedilerimizin ayı
Sağol ablacım sana da afiyet olsunAyy Deli
Rica ederim canım
Afiyet olsun simdiden
Boşverin siz greviDemi sonra kıtlıktan çıkmış gibi yiyoruz aylarca
Ben onun için okuyorum sadeceYok sütten ağzımız bir kere yandı aydınlanma yaşadık
Teşekkür ederimOhh afiyet olsun canım
Ben artık sadece okuyorumBen onun için okuyorum sadece
Egzantrik yorumları beğeniyorum
Te allam ya şikayet ederim adresini ver covitli komşumun evinde misafir var derimIkizimsuyum bi bizde var mac onlarda yok ya iste falso falso işler
Beğenincede. Şahit tutarlar dimiBen artık sadece okuyorum
Te allam ya şikayet ederim adresini ver covitli komşumun evinde misafir var derim
Te allam ya şikayet ederim adresini ver covitli komşumun evinde misafir var derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?