- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #9.441
Çantaya koy küçük çanta varsaTaytlarım cebi yoktelefonu g.tüme bağlarım artık
AyyyTaytlarım cebi yoktelefonu g.tüme bağlarım artık
Ahaha kız o kadar acelen neydi ben 13 aylık yürümüşüm o aralar çok ağır kanlıymışımBen kaç aylık doğduğumu bilmiyorum ama 9 aylık yürümüşüm o kadar sabırsızım
Biz sabredelim de cuma eksi gelmezsek ablam bizi ayaklarimizdan asar sonrada kırbaçlarBu yolun sonu selamettir ikizim sabır edelim biz
Noldu
Cokta asaya aşaya sokmadaYokdonuma sokarım
AhahahaTaytlarım cebi yoktelefonu g.tüme bağlarım artık
Ohh masallah49 kilo olmuşum kızlar
Sizin için haftasonuda yiyeceğim
He ya daha geçen geldi ben daha gitmeden bi daha gelecek dün gece söyledi dedim sende bir gün müsait olursan gelirim gezme günlerini saydı demiyor tamam ben gelmem sen gel onunda görümcesi gelmiş dedim gidip göreyim beklemiyorVallami
Heee şok oldu garibim kendi çifter çifter kilo veriyor maşallah
Ama yaaaaaaHaftaya hedefine ulasti yazariz
İpli giyme geniş giy her türlü durur içindeTaytlarım cebi yoktelefonu g.tüme bağlarım artık
Oyle insana nasil sinir oluyorum zatenHe ya daha geçen geldi ben daha gitmeden bi daha gelecek dün gece söyledi dedim sende bir gün müsait olursan gelirim gezme günlerini saydı demiyor tamam ben gelmem sen gel onunda görümcesi gelmiş dedim gidip göreyim beklemiyor
Görümce güzel birseymiHe ya daha geçen geldi ben daha gitmeden bi daha gelecek dün gece söyledi dedim sende bir gün müsait olursan gelirim gezme günlerini saydı demiyor tamam ben gelmem sen gel onunda görümcesi gelmiş dedim gidip göreyim beklemiyor
Sen bize bakma ablaBu isteklere nasıl bakılırsa öyle bakıyorum
Ama yaaaaaa
İpli giyme geniş giy her türlü durur içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?