- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #8.281
Heee hazırGranola hazır değilmihangi marka alıyosunuz bende onu alıyım
Allah yardımcıları olsun inşallah canım Rabbim daha beter olmasına fırsat vermesin inşallahGüne güzel başlamak vardı ama yine masum insanlar ölecek yine katliamlar olacak Allah'ım ülkemizi düşmanlardan muhafaza etsininsaAllah ülkemize yeni gelenler olmaz biz zaten dolduk taştık
Sağol kuzumAfiyet olsun canım simdiden
Buara sık sık kalkmaya başladımm bukadar olmuyorduu bide normaldede kalkarsam dahada uyuyamamGenemi
Tamam onu kullanmakta sakınca yoksa olurHeee hazır
Öyleymiş kuzu önce sağlık ocağına gideceğim haftaya pazartesi bakalım tsh nasıl çıkacakGebe kalman zor olur ve Allah korusun düşükle sonuçlanabilir canım
Hayırlısıyla balım ya eşim çok istiyorEvett etkiliyorr benim tanıdığımda senin gibi oyle hep zayıflıyordu gittikçe doktora gittide ilaçmı vermiş ne vermiş bide hep düzenli beslenmişki hamile kaldi sanada öyle olcak muhtemelen
C Chikolata_gozlum un çikolatamizin doğum günü tatlımDoktoru dinle o zaman canım senistediğin zamanda olur allahın izniyle. Ayrıca senin doğum günün bugun sanırım nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun
Rol çaldım
Yaa bunu yedimi bisey yemiyorum aksamida hafif geciriyorum cunku bir ogunde aldigin kaloriyi bunda aliyosunTamam onu kullanmakta sakınca yoksa olurçünkü ben nesfit filanda yiyorum bazen olurmu
Bize serbest ye gitsinTamam onu kullanmakta sakınca yoksa olurçünkü ben nesfit filanda yiyorum bazen olurmu
Ben bu paketi ham yaparimYaa bunu yedimi bisey yemiyorum aksamida hafif geciriyorum cunku bir ogunde aldigin kaloriyi bunda aliyosun
Hadi git yap gel ben kitlicem günlügüKahvaltı yapıp geliyorum çok konusmayin
Valla bu cok guzel amaBen bu paketi ham yaparim
Bu ne kiz
Of of of
Anladım canım.Yaa bunu yedimi bisey yemiyorum aksamida hafif geciriyorum cunku bir ogunde aldigin kaloriyi bunda aliyosun
Tabiii çikolata var Güzel olur tabiiiValla bu cok guzel ama
Akşam ne var menüde tatlımAnladım canım.
Benim kahvaltı biraz gec saate kalıyo uyandıgımda bunu yerim öğlen sadece kahve aksam yemeğine kadar bişey yemem
Hayırlısı olsun herşey için önce senin sağlığın sonra bebekÖyleymiş kuzu önce sağlık ocağına gideceğim haftaya pazartesi bakalım tsh nasıl çıkacak
Hayırlısıyla balım ya eşim çok istiyor
C Chikolata_gozlum un çikolatamizin doğum günü tatlım
Rol çaldım
Teşekkür ederim prensesimHayırlısı olsun herşey için önce senin sağlığın sonra bebek
Sen araya biseyler ekle kahve yanina incir kayisi hurma ceviz badem aksama kadar ac kalmaAnladım canım.
Benim kahvaltı biraz gec saate kalıyo uyandıgımda bunu yerim öğlen sadece kahve aksam yemeğine kadar bişey yemem
Yok kiz yiyen şiskoTabiii çikolata var Güzel olur tabiii
Birde yiyen Güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?