Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güne güzel başlamak vardı ama yine masum insanlar ölecek yine katliamlar olacak Allah'ım ülkemizi düşmanlardan muhafaza etsin insaAllah ülkemize yeni gelenler olmaz biz zaten dolduk taştık
Allah yardımcıları olsun inşallah canım Rabbim daha beter olmasına fırsat vermesin inşallah
Afiyet olsun canım simdiden
Sağol kuzum

Gebe kalman zor olur ve Allah korusun düşükle sonuçlanabilir canım
Öyleymiş kuzu önce sağlık ocağına gideceğim haftaya pazartesi bakalım tsh nasıl çıkacak
Evett etkiliyorr benim tanıdığımda senin gibi oyle hep zayıflıyordu gittikçe doktora gittide ilaçmı vermiş ne vermiş bide hep düzenli beslenmişki hamile kaldi sanada öyle olcak muhtemelen
Hayırlısıyla balım ya eşim çok istiyor
Doktoru dinle o zaman canım sen istediğin zamanda olur allahın izniyle. Ayrıca senin doğum günün bugun sanırım nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun
C Chikolata_gozlum un çikolatamizin doğum günü tatlım
Rol çaldım

Tamam onu kullanmakta sakınca yoksa olur çünkü ben nesfit filanda yiyorum bazen olurmu
Yaa bunu yedimi bisey yemiyorum aksamida hafif geciriyorum cunku bir ogunde aldigin kaloriyi bunda aliyosun

Eklentiler

• 20220224_101630.jpg
    137,7 KB · Görüntüleme: 23
Hayırlısı olsun herşey için önce senin sağlığın sonra bebek

Anladım canım.
Benim kahvaltı biraz gec saate kalıyo uyandıgımda bunu yerim öğlen sadece kahve aksam yemeğine kadar bişey yemem
Sen araya biseyler ekle kahve yanina incir kayisi hurma ceviz badem aksama kadar ac kalma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…