- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #5.161
Evet çıktık yola canim
Günaydın canımErkek kardeşim orada canımhemen gidip döneceğiz kızları kayınvalideme bıraktım çünkü O taraflara gezmeye diye çıkınca aklımda olsun
Afiyet olsun güzellikler
Gunaydin bebiklerim
Yok yok yanlış görmüşsün sen onu
Teşekkür ederim kuzum
Günaydın kaptanellam
Selam soyle hayirli yolculuklarEvet çıktık yola canimbakalım önce hastane sonra eve anneme uğrayıp Bandırmaya gitcez.
Günaydın canım nasilsinGunsydin kizlar
Olur canım benimGünaydın canım
Selam soyle hayirli yolculuklar
Günaydın kuzumGunsydin kizlar
Afiyet olsun canimGünaydın Günaydın Günaydın ♡
KAHVALTI
Gunaydin Ruzgar biraz durdu annemler saat 10 gibi cikacak yola sen nasilsin canimGünaydın canım nasilsin
Annenler naptı hava nasil
Evet fazla gunaydin diyen olmamis hafta sonu oldugundan galibaDemekki bugun biraz sessiz gecicek burasi bende islerimi yapar sporumu bitiririm
Iyiyim çok şukür canım bendeAfiyet olsun canim
Gunaydin Ruzgar biraz durdu annemler saat 10 gibi cikacak yola sen nasilsin canim
Evet fazla gunaydin diyen olmamis hafta sonu oldugundan galiba
Ben arada bakarımDemekki bugun biraz sessiz gecicek burasi bende islerimi yapar sporumu bitiririm
Gunaydin canimGünaydın kuzumnasıl oldu oralar hava ne durumda
Sağol canım benimGunaydin canimdunden iyi ruzgar sakinlesti biraz sanada hayırlı yolculuklsr bol bol gez
HoşbuldukGünaydın Hoşgeldin
Rica ederim canım
Afiyet olsun canım dolu dolu bir menu olmus bugun daha dikkatli olalim pazartesiye eksi gelmeye calisalim
Afiyet olsun canım
Ayaklarimdan amelyatlik durumum vardi hacemati tavsiye ettiler canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Günaydın kızlar
Dutu tercih ettigin icin teşekkürler
Gözler devrildiğine göre doğru görmüşümErkek kardeşim orada canımhemen gidip döneceğiz kızları kayınvalideme bıraktım çünkü O taraflara gezmeye diye çıkınca aklımda olsun
Afiyet olsun güzellikler
Gunaydin bebiklerim
Yok yok yanlış görmüşsün sen onu
Teşekkür ederim kuzum
Günaydın kaptanellam
Sagol canimIyiyim çok şukür canım bende
Iyi sevindim gidebilceklerine
Bahçedeyim abla sabah uöradığımda gelmediğini fark etdim dedim bi bakayım geldinmi diye
Gulerek
Burda hava acti demekki ordada accakSagol canimDun butun ucuslar iptaldi bugun biraz daha iyi oglene ruzgar daha cok sakinlesiyor yagmur var yazı özledim ya
Benimi merak ettin kiyamamBahçedeyim abla sabah uöradığımda gelmediğini fark etdim dedim bi bakayım geldinmi diye
Gulmezse sorun var demek yemek yiyor sonraGulerek
Kolay gelsin sana canimNeyse ben gitdim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?