Merhaba, Yeditepe Hastanesinde hem çevremde, hem de burada sezaryen doğum hikayelerini çokça duyuyorum. Ablam da bundan 9 sene önce Yeditepe'de doğurdu ama o da sezaryen doğum yaptı (ki riskli hiç bir durumu yoktu, 25 yaşındaydı, hem de annem normal normal 4 çocuk doğurabilmiş olmasına rağmen, suyu bitmiş vs. dediler)
Ben uzun zamandır (hamile kalmadan da önceden beri) Gazi Bey'e gidiyorum, kendisinden oldukça memnunum çok iyi bir doktor, buradaki tüm iyi yorumları gerçekten hak ediyor ama bu sezaryen işinin hastane politikası olabileceğini düşünmeye başladım bu kadar çok o hastaneden sezaryen hikayesi duymaktan.
Yeditepe hastanesinde 1 tane normal doğum yapan arkadaş var mı Allah aşkına? Bugün orada bir arkadaşım doğum yaptı, o da normal doğum diliyordu ancak bebeğin kalp atışı düzensiz falan deyip sezaryene almışlar. Sonuçta nereden bileceksiniz, yeter ki bebeğinizin başına bir şey gelmesin, o anda ne deseler tamam dersiniz. Bilmiyorum çok mu şüpheyle yaklaşıyorum ama içimizde normal doğumla o hastanede doğum yapan var mı çok merak ediyorum.