30 .09. 2009 da doğum yaptım benimde drum gazi beyda hamileliğimin en başından beri ona gittim ve gerçekden mükemmel bir dr mükemmel bir insan 39 haftadayken doğum yaptım ama sezaryanla çünkü bebeğim hem tersdi hem suyum azalmışdı kendisi doğum hakkında hiç bi yönlendirme yapmıyo siz ne istiyosanız onu yapıyo.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeditepe unv. Hastanesi doğum fiyatları ve dr. Gazi yıldırım hakkında
- Konu Sahibi DDderya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Eylül 2007
- 1.074
- 1
- 158
hımm bilmiyordum bu konuyu araştırıcam, bebek iri nasıl olsa sezaryan olacak ve her sezeryan gibi iki hafta önceden bebeği alalım deniceğini düşünüyordum. yalnız iri bebeği normal doğurmak beni hem korkutur hem de endişelendirir. farklı bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum bakalım o ne diyecek.
Merhaba, Gazi bey'e gittiğiniz gördüm ; sitedeki arkadaşları ve beni bilgilendiren yorum ve paylaşımlarınız için cok teşekkür ederim. Pek çok sitedeki yorumlardan da etkilendim açıkçası Gazi Bey hakkında. Ben de gebelik takibi için gitmek istiyorum. Size bir merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Doktor muayenesinde ortalama kaç dakika muayene ediyor? Varsa görüş ve tavsiyeleriniz bilgi verirseniz sevinirim.
Geçirmiş olduğumuz hatalı operasyonlar ve zor günlerden sonra hani derler ya ALLAH bir kapıyı kapar birini açar işte o gün tanıdık koca yürekli adam Dç.Doktor gazi YILDIRIM’ı.Hocam eğer okuyorsanız inşallah üslupta yanlışlık yapmıyoruzdur ama bu tabiri gerçekten fazlasıyla hak ediyorsunuz.Bilgisi,donanımı ve tecrübesi kadar insanlığı,hoşgörüsü,işine olan aşkı ve halden anlayışı da gerçekten onu bugüne kadar tanıdığımız bütün doktorlardan farklı kıldı.Çok zor günler ve hatalı yapılan işlemlerden sonra her şey kötüye giderken tanıdık hocamızı.Babacan tavrı,her şeyi anlayacağımız dilden anlatıp,endişelenmememizi ve her şeyin daha güzel olacağını belirtmesi üzerine umudumuzu kaybettiğimiz anda kendisi ile umutlandık.Ve sözünde durdu ve çok başarılı yaptığı operasyon sayesinde yeniden yüzümüzü güldürdü.Doktorluğun sadece meslekten ibaret değil anlayış,şefkat,halden anlama,empati kurma olduğunu onun sayesinde öğrendik ve bizim gibi düşünen binlerce insandan biri olduğumuzu yapılan yorumlardan gördük.Hocam size söylenecek o kadar söz var ama işte bazen kelimeler yetersiz kalıyor ya işte aynen öyle.Yaptığınız tüm yardımlardan dolayı eşim ve ben size minnettarız.İyi ki sizi tanıdık inşallah hem iş hayatınızda hem aile yaşantınızda bir ömür boyu mutlu olursunuz.Allah sizden razı olsun…Saygılarımızla Canan GÜN
- 25 Ağustos 2016
- 2
- 0
- 16
- 37
Merhaba, Yeditepe Hastanesinde hem çevremde, hem de burada sezaryen doğum hikayelerini çokça duyuyorum. Ablam da bundan 9 sene önce Yeditepe'de doğurdu ama o da sezaryen doğum yaptı (ki riskli hiç bir durumu yoktu, 25 yaşındaydı, hem de annem normal normal 4 çocuk doğurabilmiş olmasına rağmen, suyu bitmiş vs. dediler)
Ben uzun zamandır (hamile kalmadan da önceden beri) Gazi Bey'e gidiyorum, kendisinden oldukça memnunum çok iyi bir doktor, buradaki tüm iyi yorumları gerçekten hak ediyor ama bu sezaryen işinin hastane politikası olabileceğini düşünmeye başladım bu kadar çok o hastaneden sezaryen hikayesi duymaktan.
Yeditepe hastanesinde 1 tane normal doğum yapan arkadaş var mı Allah aşkına? Bugün orada bir arkadaşım doğum yaptı, o da normal doğum diliyordu ancak bebeğin kalp atışı düzensiz falan deyip sezaryene almışlar. Sonuçta nereden bileceksiniz, yeter ki bebeğinizin başına bir şey gelmesin, o anda ne deseler tamam dersiniz. Bilmiyorum çok mu şüpheyle yaklaşıyorum ama içimizde normal doğumla o hastanede doğum yapan var mı çok merak ediyorum.
Ben uzun zamandır (hamile kalmadan da önceden beri) Gazi Bey'e gidiyorum, kendisinden oldukça memnunum çok iyi bir doktor, buradaki tüm iyi yorumları gerçekten hak ediyor ama bu sezaryen işinin hastane politikası olabileceğini düşünmeye başladım bu kadar çok o hastaneden sezaryen hikayesi duymaktan.
Yeditepe hastanesinde 1 tane normal doğum yapan arkadaş var mı Allah aşkına? Bugün orada bir arkadaşım doğum yaptı, o da normal doğum diliyordu ancak bebeğin kalp atışı düzensiz falan deyip sezaryene almışlar. Sonuçta nereden bileceksiniz, yeter ki bebeğinizin başına bir şey gelmesin, o anda ne deseler tamam dersiniz. Bilmiyorum çok mu şüpheyle yaklaşıyorum ama içimizde normal doğumla o hastanede doğum yapan var mı çok merak ediyorum.
BenMerhaba, Yeditepe Hastanesinde hem çevremde, hem de burada sezaryen doğum hikayelerini çokça duyuyorum. Ablam da bundan 9 sene önce Yeditepe'de doğurdu ama o da sezaryen doğum yaptı (ki riskli hiç bir durumu yoktu, 25 yaşındaydı, hem de annem normal normal 4 çocuk doğurabilmiş olmasına rağmen, suyu bitmiş vs. dediler)
ben 2 oğlumuda Yeditepe de sezeryan yaptım ama kendi isteğiml,normal Doğum odası yattığımız kattaydı ben orda yatarken normal doğurana çok şahit oldum,bence dr la ilgili benim Doğum doktorum erken doğarsa burda küvez pahalı ben seni başka hastaneye yönlendiririm derken,Doğum sonrası bebeğimi kontrollerini yapan çocuk dr bebeğimi gereksi yere 2 gece hastanede yatırmak istedi,yani doktoruna göre değişirMerhaba, Yeditepe Hastanesinde hem çevremde, hem de burada sezaryen doğum hikayelerini çokça duyuyorum. Ablam da bundan 9 sene önce Yeditepe'de doğurdu ama o da sezaryen doğum yaptı (ki riskli hiç bir durumu yoktu, 25 yaşındaydı, hem de annem normal normal 4 çocuk doğurabilmiş olmasına rağmen, suyu bitmiş vs. dediler)