Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazma canım :) Bana kalsa hukuk'da yazma derim ama o senin tercihin tabikide :)
![]()
Evet doğru duymuşsun canım Hukukta iyi ama baya bir zorluyorlar. Sadece hukukta değil genel manada bi öğrenci bırakma tutumları var. Sen burslu mu düşünüyosun?
Selam kızlar ben Yeditepede uluslararası ilişk. okuyorum. Yeditepeli gençlik tanışıp kaynaşalım burada. Heycanla bekliyorum kimler var acaba....![]()
evet canım burslu düşünüyorum
Kızlar çok alakasız bir şey soracağım kusura bakmayın lütfen
Yeditepe üniversitesinin etrafı nasıl?
Gelişmiş bir yer mi gelişmemiş bir yer mi? Veya tam dibinde olmasa da yakınlarında gelişmiş bir semt var mı? Öğrencilere hitap eden gezilecek çarşı cafe restaurant.
(okulla alakalı değil, okulla bir bağlantım yok da semtle ilgili bilgiye ihtiyacım var)
Çok teşekkür ederim şimdiden
Fazla gelişmiş bir yer sayılmaz. Üniversiteden dolayı birkaç kafe vs. açılmış o kadar.
Yeditepeli kızlar, okulda başörtüsü sorun oluyor mu? birçok özel ve devlette serbest ama yeditepeyi merak ediyorum..
evet ben de çok merak ediyorum başörtülü öğrencilerin yeditepede okuma şartları nelerdir? yeditepeli biri yardımcı olabilir mi acaba kampüse ya da derslere girilebiliyor mu?