• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yediiklim dersanesine giden varmı?

gatto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
54
1
86
İstanbul
Ankara'da istanbul kariyer yediiklim dersanesine kayıt olmayı düşünüyorum. Yayınlarının gayet iyi olduğunu duymuştum. Bu dersaneye giden birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim!!!

ben izmirdeki şubesine kayıt yaptırdım çok araştırdım daha önce derslerim daha başlamadı ama iyi bir karar verdiğime inanıyorum

ben de bursadaki yediiklimle görüştüm aklıma en çok yatnı o oldu.çünkü başlı başına bi kpss dersanesi diğerleri gibi sonradan talrp arttı diye eklenmiş bi kadrosu yok...bana en yakın yediiklim geldi.

valla kızlar tereddüt etmeyin gerçekten bu işi bilşyolar ben kpssden 90 aldm yerleştim ama evde çalıştm kaynak olarak yediiklimdedeçooooooooook faydalandım.sıkı takip eder düzenli çalışrsanız bu iş olur allah yardmcnz olsun

işallah,dersane tabiki bir yere kadar,önemli olan çalışmak. ama yinede iyi bir dersaneye gidip işimi garantiye almak istiyorum. çok fazla kpss kursu araştırdım. Ankarada tercih seçeneği çok fazla,buda insanın kafasını karıştırıyor. Yediiklimin Ankara şubesi küçük çaplı bir dersane. Pegem ve yediiklim arasında kaldım. Pegem'de iyi gibi görünüyor ama çok büyük ve kalabalık bir dersane olmasından dolayı tereddüt ettim. O yüzden Yediiklim daha cazip geldi ama kararsızım hala:( Ankaradaki şubesine gitmiş birileri varmı?

ben gittim :) hiç düşünme git derim ankara yediiklime.. bütün hoclarını tanıyorum..tarihçi bekir hoca coğrafyacı tektonik ömer halit duman kubilay hoca bülent hoca ferhat hoca hepside ankarada 1 numaradır. dersleri takip ederek hiç çalışmadan bile başarırsın.tavsiye ederim arkadaşım

hocalar gayet disiplinli ve düzenli yayınlarda zaten bilinen yayınlardır.. ama hoca anlatırda öğrenci alamazsa öğrenci turşu suyuda içer soğuk suda içer :)

Ben yediiklime başladım ve çok memnunum şimdilik.ınsallah sonuna kadar böyle gider dersler...

Ben yediiklime başladım ve çok memnunum şimdilik.İnsallah sonuna kadar böyle gider dersler...

mrb kaça yazıldın acaba ögrenebilirmiyim ben bide kaç saat ders veriliyomuş..fazla yüksekse gidemem..bide arkadaşlar ben lise mezunuyum bana biraz cesaret verin özgüven eksikligi var kazanmam lazım bu sınavı burdaki herkes gibi nolur yardım edin banaaaa mafoldumben

mrb kaça yazıldın acaba ögrenebilirmiyim ben bide kaç saat ders veriliyomuş..fazla yüksekse gidemem..bide arkadaşlar ben lise mezunuyum bana biraz cesaret verin özgüven eksikligi var kazanmam lazım bu sınavı burdaki herkes gibi nolur yardım edin banaaaa mafoldumben[/QUO
Peşin 600,taksitli 700TL dediler.Haftada 2 gün toplamda 8 saat.Kendi kendine stres yapma canım,eğer düzenli çalışırsan halledersin...

Mrb ben önlisanstan gireceğim Yediiklim i düşünüyorum yalnız önlisans gurpları martta başlıyromuş.. bilmiyorumkismile

bende yediiklim düşünüyorum
cuma günü görüşdüm 600 peşim dediler.
eşimle beraber gitcez inşallah.
ama tam karar vermedim birazdaha araştıracam.

Yediiklim kpss kursu ile ilgili olumsuz düşünceleri olan duyan varsa paylaşırsa sevinirim arkadaşlar bende mart grubu için düşünüyorum..

bende bursada yediiklime yazıldım kpss öğretmenlik için, 9 şubatta başlıyo kurs, inşaallah memnun kalırım. bursada yediiklime giden varmı acaba buralarda?

Back