Tamam bı araştırayim teşekür ederimKetoral sampuani duydunuz mu? Bi de dermovate losyon ama bu kortizonlu..bi arastrn istersenz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bı araştırayim teşekür ederimKetoral sampuani duydunuz mu? Bi de dermovate losyon ama bu kortizonlu..bi arastrn istersenz..
Vala ben bunlardan kullanmadım ama aynisefa yağı gliserin bide vazalin karışımı birşey kullandik etki etmediSaç ta sedefe baktım.evet benziyor.tabi birkaç farklı doktora daha görünmek lazım..betnovate losyon ve konazol şampuan kullandım.geçiyor.ama bırakınca başlıyor..siz de bunlardan mi kullandınız?
Çok geçmiş olsun aynı bizimde böyle bahar hanimBizde böyle resmi gönderdim
Size de geçmiş olsun.şu an losyon kullandığım için yok..ama bıraksam eminim başlar..kortizonlu losyon..yan etkisi olur diye de korkuyorum..konak şampuanı babe nin var ama 1 kere kullandım.almak istedim ama piyasada yok.eczaneden başka şampuan aldım.ketoral da medikal şampuan olduğu için uzun süre kullanılmıyor...Çok geçmiş olsun aynı bizimde böyle bahar hanim
Egzama ile sedef arasında nasıl fark var?doktor nasıl anlıyor?sadece baktı egzama dedi..acaba sedef de doktor mu anlamadı. Şimdi kuşkuya düştümSedef mi acaba?
Sampuanini değiştirin köpürmeyen sebamedin üçgen şeklinde bebek şampuanı var onu önermişlerdi benim çocuğa.Merhaba haniimlar.yedi yaşında kızımın saç diplerinde konak tarzı kuruluk döküntü kaşınma var cildiyeye pandemide goturemedim malum yasaklar da var.egzemami bilemedim.ne yaptıysam geçmedi ilacını yada cozumunu bilen deneyimli hanımlar varmı acaba git gide büyü yor
Rica ederim. Gecmis olsun⚘Tamam bı araştırayim teşekür ederim
Egzama ile sedef arasında nasıl fark var?doktor nasıl anlıyor?sadece baktı egzama dedi..acaba sedef de doktor mu anlamadı. Şimdi kuşkuya düştüm
Bnde bugün doktora gittim kortizonlu losyon verdi bakalım ise yarayacakmiSize de geçmiş olsun.şu an losyon kullandığım için yok..ama bıraksam eminim başlar..kortizonlu losyon..yan etkisi olur diye de korkuyorum..konak şampuanı babe nin var ama 1 kere kullandım.almak istedim ama piyasada yok.eczaneden başka şampuan aldım.ketoral da medikal şampuan olduğu için uzun süre kullanılmıyor...
Evet doktora gittim de bu losyonu verdi inşallah iyi gelirKetoral sampuani duydunuz mu? Bi de dermovate losyon ama bu kortizonlu..bi arastrn istersenz..
Insallah..gecms olsn ⚘Evet doktora gittim de bu losyonu verdi inşallah iyi gelir