Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konakin kurumuş hali gibi parça parça dökülmüş hali döküntü olan yerler de çok kuru oluyor.kasidikca kabuklu yerler kalkıyor ve kepekli oluyor komple saclariKabuk şeklinde dökülme var mı?
Bnde ne yaptıysam bulamadımBenim kızımda da egzama var.konak tarzı birşey..yoğunlaşmış kepek diyeyim.losyon var birde konak şampuanı veriyorlar ama kullanınca geçiyor.bırakınca çıkıyor.bence çözüm bulamadım
Vala sedefmi egzemasi pek bilemedimSedef mi acaba?
Tamam teşekür ederimCeradolin şampuanı araştırın:)
Bende ve abimde var aynı sorun.Konakin kurumuş hali gibi parça parça dökülmüş hali döküntü olan yerler de çok kuru oluyor.kasidikca kabuklu yerler kalkıyor ve kepekli oluyor komple saclari
Doktor egzama demişti.sedef demedi.Geçmiş olsun. Ben sedef hastasıyım. Benzettim.
Saç ta sedefe baktım.evet benziyor.tabi birkaç farklı doktora daha görünmek lazım..betnovate losyon ve konazol şampuan kullandım.geçiyor.ama bırakınca başlıyor..siz de bunlardan mi kullandınız?Geçmiş olsun. Ben sedef hastasıyım. Benzettim.
Saç ta sedefe baktım.evet benziyor.tabi birkaç farklı doktora daha görünmek lazım..betnovate losyon ve konazol şampuan kullandım.geçiyor.ama bırakınca başlıyor..siz de bunlardan mi kullandınız?
Çok teşekkür ederimHindistncevizi yagi surun. Bir de bir video izlemistim sabahlari ac karnina karbonatli su ile tum egzemalarindan kurtulmustu bir kadin. Cocuklar icebilir mi bir doktora sorun isterseniz
Aynen bizimkine bu şekilde sizin hala aynimi