ye ic yat =gorumcem

Eh bu yinede baze seyleri degistirmez. Sonuçta görümce senin evine yerlesmemis, sen onun evine yerlesmisin. Görümce evi çekip çevirmek zorunda degil, sana yardim etmek zorundada degil. Bu yasa kadar böyle yetismis ve senin ona hiç karismaya hakkin yok.

Ha senden pasta, börek beklerse elbette yapmazsin, sonuçta onun hizmetçisi degilsin fakat görümce senin tabirin ile "yiyip, içip yatiyorsa" bu onun hakkidir. Kendi evinde yaptigi ve ya yapmadiklarini sana mi soracak?

Ayri eve çikmak varken, 1,2 yil hamile kalmak için beklemek varken sen bu hayati seçmissin. O zaman sonuçlarina katlanman gerek. :KK14:

Nokta.

bazilri konuyu cok baska yere cekmis tabiki hizmetcim olsundemiyorum bana is yapsinda demiyorum brn anlayan anladi anlamayan yorum yapmasin arkadaslar

arkadaslar esimin aileaiyle birlikte oturuyoruz 4 aylik evliyim bir gorumcem var 17 yasinda cocuk demeyin cunku cocuk gibi degil hic bi ise elini surmez yemek yaparim nette takilir gelmez acikir bana aciktim der ekmek alinacak gitmez cani bisey ister kendi gitmez ben eriniyorum der arkadasini ailesiyle birlikte eve cagirir pastalar borekler yapilir hiiic yardim etmez alismis birde cok kaprisli tripli biri en ufak biseyde sesi yukselir bagrinir cagrinir inat hatta ilk geldigim zaman dini bi sohbet sonunda ortada bisey yokken ilac icti filan ben bunla ne yapicam bilmiyorum kizlar bazen gercekten sikiliyorum kocamada soylemiyorum cunku araa kaliyo annesinden dolayi

sen olmasan da bunları yapmıcaktı senle bi alakası yokki
ama senden yemek istemesi saçma, annesinden istesin

canlarim annesinede aynisini yapiyo ama o artik kabullenmis huyu bu degismiyo diyo okuldan geliyo aciktim diyo ya mutfak orda git ye dimi ama ama yok sanki gorumcem degil kaynim var ilac meseleside ataturkculugu savundu ne oldugunu bilmeden bende peygamber efendimizdrn ornek verince masadan kalkti odaya kitledi kendini filan bilmiyom ne olacak ya cok sinirlerim bozuluyo
duramadım.her atatürkçülüğü savunana peygamber efendimizden örnekler mi veriyorsunuz siz
ne oldugunu bilmeden derken ne demek istediğinizi anlamadım
bu ülkede düşünce özgürlüğü var herks istediğini savunur.

Tipik ergen. Yapabileceğiniz pek bir şey yok, kıza takıp hamile hamile kendinizi de sinir etmeyin bence. 1-2 seneye geçer onun bu halleri.

arkadaslar esimin aileaiyle birlikte oturuyoruz 4 aylik evliyim bir gorumcem var 17 yasinda cocuk demeyin cunku cocuk gibi degil hic bi ise elini surmez yemek yaparim nette takilir gelmez acikir bana aciktim der ekmek alinacak gitmez cani bisey ister kendi gitmez ben eriniyorum der arkadasini ailesiyle birlikte eve cagirir pastalar borekler yapilir hiiic yardim etmez alismis birde cok kaprisli tripli biri en ufak biseyde sesi yukselir bagrinir cagrinir inat hatta ilk geldigim zaman dini bi sohbet sonunda ortada bisey yokken ilac icti filan ben bunla ne yapicam bilmiyorum kizlar bazen gercekten sikiliyorum kocamada soylemiyorum cunku araa kaliyo annesinden dolayi
siz ona yemek hazırlamak zorunda değilsinizki..çocuk olsa hazırlayın allah rızası için derdimde:KK64:

İkiniz de ergenliktesiniz daha, arada problemler olması doğal. Tek fark o kız akıllılık edip anne-baba evinde el üstünde tutulmayı, gençliğinin tadını çıkarmayı seçmiş, sen bu yaşta evlenmiş bir de yetmiyormuş gibi eşinin ailesiyle yaşamayı kabul etmişsin, otur derdine yan, şu saatten sonra.

İste bu yuzden ayni ev olmaz. Biraz daha bekleyip kendi evine cikacaksin ya da gozunu karartip kiraya cikacaksin. Yoksa kaynana, gorumce derdi bitmez. Batarsiniz birbirinize.
Siyasi gorusleriniz farkliysa birbirinize saygi duyacaksiniz yapicak bisey yok.

bazilri konuyu cok baska yere cekmis tabiki hizmetcim olsundemiyorum bana is yapsinda demiyorum brn anlayan anladi anlamayan yorum yapmasin arkadaslar

Hadi yaa anlayış kıtlığımız mı var yani kusura bakma canım buraya konu açtıysan her yoruma açık olacaksınız istediğimiz yere istediğimiz kadar yazma özgürlüğümüz var. Annesi öyle alıştırmış onun evi bilerek evlenmediniz mi bilerek gitmediniz mi, 4 aylık evliyken korunma yöntemleri varken gebe kalmadınız mı. Yapmayın işini, su getirmeyin, yemeğini ayağına getirmeyin sofra kurulan zamanlar haricinde acıkıyorsa kendi alsın neden yapıyorsunuz. Atatürkçülüğü savunan bir insan sanki biliyormuş gibi diyorsunuz yani 17 yaşında insan ev işi yemek yapabilir ama bu konularda fikri olamaz size göre arkadaş grubu içinde bu konulara girip ders vermeye, sen bir şey bilmiyorsun pozlarına girersiniz hem de böyle hassas bir konuda o da çeker gider odasına sinirlenip yani. Herkesin düşüncesi kendine neden örnekler veriyorsunuz. Çok burada konuşmayı biliyorsunuz eşinize de ayrı eve çıkalım diyebilseydiniz burada şikayet etmezdiniz eşiniz kaç yaşında acaba. Sende çocuksun çok büyüksün sanki o kişiden sen dört dörtlük ev hanımı mısın peki evinde çeşit çeşit yemek mi yapardın küçük yaşta valla evlenmeyi göze aldıysan getirdiklerini kabul edeceksin ayrı eve çıkacak gücün yoksa bu yani.

Son düzenleme:
canlarim annesinede aynisini yapiyo ama o artik kabullenmis huyu bu degismiyo diyo okuldan geliyo aciktim diyo ya mutfak orda git ye dimi ama ama yok sanki gorumcem degil kaynim var ilac meseleside ataturkculugu savundu ne oldugunu bilmeden bende peygamber efendimizdrn ornek verince masadan kalkti odaya kitledi kendini filan bilmiyom ne olacak ya cok sinirlerim bozuluyo
sizde Atatürkümü eleştirdiniz.
bu arada üniversite son sınıfa kadar annem ben gelmeme yakın hazırlardı sofrayı. elimi sürmezdim.
bir gelirdim sofra hazır.
yani kendi evi. 17 yaşında. annesi yapıyorsa size bir şey demek düşmez

17 yaşında ben de iş yapmazdım,siyasi ve dini açından ise üzerine kesinlikle gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum siyasi görüşlerin yavaş yavaş oturduğu yaşlarda çünkü.Bu davranışlarına ise bir şey diyemezseniz,sonuçta kabul etmesenizde onun evinde,kurulu düzeninde yaşıyorsunuz..

Eh bu yinede baze seyleri degistirmez. Sonuçta görümce senin evine yerlesmemis, sen onun evine yerlesmisin. Görümce evi çekip çevirmek zorunda degil, sana yardim etmek zorundada degil. Bu yasa kadar böyle yetismis ve senin ona hiç karismaya hakkin yok.

Ha senden pasta, börek beklerse elbette yapmazsin, sonuçta onun hizmetçisi degilsin fakat görümce senin tabirin ile "yiyip, içip yatiyorsa" bu onun hakkidir. Kendi evinde yaptigi ve ya yapmadiklarini sana mi soracak?

Ayri eve çikmak varken, 1,2 yil hamile kalmak için beklemek varken sen bu hayati seçmissin. O zaman sonuçlarina katlanman gerek. :KK14:
Gerçekten ben de senin gibi düşünüyorum... evin kızları olarak bizlerde böyleydik, bende pek o yaşlarda elimi işe sürmezdim, eee eve gelin geldi diye sürecekte değilim, ha ayrıca şunuda belirtmek lazım ; onun isteğini yapmak senin değil annesinin bileceği iş.(konu sahibine söylüyorum tabi)

ÇEKİLECEK DERT DEĞİL KİMSENİN ERGENLİK TRİPLERİNİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ EŞİNİZLE KONUŞUN BUDURUMU

fırsat bulup taşının.orası onun evi istediğini yapar.

Ne sohbeti ne içmesi olaya fransız kaldım şuano_O
konu sahipleri bazen öyle bir yazıyor ki çık işin içinden çıkabilirsen.

canlarim annesinede aynisini yapiyo ama o artik kabullenmis huyu bu degismiyo diyo okuldan geliyo aciktim diyo ya mutfak orda git ye dimi ama ama yok sanki gorumcem degil kaynim var ilac meseleside ataturkculugu savundu ne oldugunu bilmeden bende peygamber efendimizdrn ornek verince masadan kalkti odaya kitledi kendini filan bilmiyom ne olacak ya cok sinirlerim bozuluyor....

bu masadan kalkmalar ne alaka NEYSE...sen 4a ylık evlisin ama o evde çok durmaycak gibisin annesi yapıyorsa o yapsın biraz bana görümcene gıcık kapmışın her ne yapıyorsa sana dokunuyuor eğri yada doğru ne yapıyorsa...belki bunları bahane edip o evden çıkma talebin bile olabilir.

Back
X