Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi hayat çok tuhaf. 18 yasinda evlenmis, kv'desinin yanina tasiniyor ve üstelik hamile, gidip yasitini sikayet ediyor.
Ortada 2 tane çoçuk var aslinda..
Bu konuda o kadar çok söylenilcek sey var ki ama söylemiyorum. Zaten ise yaramaz ki artik bu saatten sonra. Sadece yazik, gerçekten çok yazik...
kararsz 2013 18 yasinda evlenmis ayni yasitini sikayet ediyo diye banami diyosun 25 yasindayim yanlisin var tartismayalim
canlarim annesinede aynisini yapiyo ama o artik kabullenmis huyu bu degismiyo diyo okuldan geliyo aciktim diyo ya mutfak orda git ye dimi ama ama yok sanki gorumcem degil kaynim var ilac meseleside ataturkculugu savundu ne oldugunu bilmeden bende peygamber efendimizdrn ornek verince masadan kalkti odaya kitledi kendini filan bilmiyom ne olacak ya cok sinirlerim bozuluyo
O tarz seyleri ustu kapali yaz banlanirsin. Hem misafir cagirip hem kendini odaya mi kitliyo off tam bi ergencanlarim annesinede aynisini yapiyo ama o artik kabullenmis huyu bu degismiyo diyo okuldan geliyo aciktim diyo ya mutfak orda git ye dimi ama ama yok sanki gorumcem degil kaynim var ilac meseleside ataturkculugu savundu ne oldugunu bilmeden bende peygamber efendimizdrn ornek verince masadan kalkti odaya kitledi kendini filan bilmiyom ne olacak ya cok sinirlerim bozuluyo
canlarim annesinede aynisini yapiyo ama o artik kabullenmis huyu bu degismiyo diyo okuldan geliyo aciktim diyo ya mutfak orda git ye dimi ama ama yok sanki gorumcem degil kaynim var ilac meseleside ataturkculugu savundu ne oldugunu bilmeden bende peygamber efendimizdrn ornek verince masadan kalkti odaya kitledi kendini filan bilmiyom ne olacak ya cok sinirlerim bozuluyo
sen neden onlarla yaşıyorsun bu bir..arkadaslar esimin aileaiyle birlikte oturuyoruz 4 aylik evliyim bir gorumcem var 17 yasinda cocuk demeyin cunku cocuk gibi degil hic bi ise elini surmez yemek yaparim nette takilir gelmez acikir bana aciktim der ekmek alinacak gitmez cani bisey ister kendi gitmez ben eriniyorum der arkadasini ailesiyle birlikte eve cagirir pastalar borekler yapilir hiiic yardim etmez alismis birde cok kaprisli tripli biri en ufak biseyde sesi yukselir bagrinir cagrinir inat hatta ilk geldigim zaman dini bi sohbet sonunda ortada bisey yokken ilac icti filan ben bunla ne yapicam bilmiyorum kizlar bazen gercekten sikiliyorum kocamada soylemiyorum cunku araa kaliyo annesinden dolayi
KONU ÇOK YÖNLÜ OLMAYA başladı şimdi bir yorum yapardım ama .........Bu konu buradan sonra iflah olmaz. Atatürkçülüğün ne olduğunu bilmeden savunduğu kanısına nereden vardınız? Ayrıca iş yapmaması mı sıkıntı yoksa fikir ayrılıklarınız mı?
kararsz 2013 18 yasinda evlenmis ayni yasitini sikayet ediyo diye banami diyosun 25 yasindayim yanlisin var tartismayalim