ye ic yat =gorumcem

kseyma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
22
6
3
arkadaslar esimin aileaiyle birlikte oturuyoruz 4 aylik evliyim bir gorumcem var 17 yasinda cocuk demeyin cunku cocuk gibi degil hic bi ise elini surmez yemek yaparim nette takilir gelmez acikir bana aciktim der ekmek alinacak gitmez cani bisey ister kendi gitmez ben eriniyorum der arkadasini ailesiyle birlikte eve cagirir pastalar borekler yapilir hiiic yardim etmez alismis birde cok kaprisli tripli biri en ufak biseyde sesi yukselir bagrinir cagrinir inat hatta ilk geldigim zaman dini bi sohbet sonunda ortada bisey yokken ilac icti filan ben bunla ne yapicam bilmiyorum kizlar bazen gercekten sikiliyorum kocamada soylemiyorum cunku araa kaliyo annesinden dolayi

Annesi umursamıyorsa siz de umursamayın.
Eşiniz de bilsin bunları..
İmkanınız olduğunda da hemen çıkın bence o evden..

annesi bir şey demiyorsa işiniz zor.
ama siz de o şekilde kabul edin ne kadar siniriniz bozulsa da.
değiştiremezsiniz malesef...

Onun islerini yapmak zorunda degilsin. Kimseye sikayet etme, ama onun yap dediklerini yapma, onun misafirleri icin hele hic hazirliga girisme. Direkt onu ilgilendiren islere elini surme. Kendi yapmak zorunda kalsin. Bu konuda laf ettigi zaman "ben onun hizmetcisi degilim, cocuk degil kendi yapacak kendi isini" deme hakkin olur.

arkadaslar esimin aileaiyle birlikte oturuyoruz 4 aylik evliyim bir gorumcem var 17 yasinda cocuk demeyin cunku cocuk gibi degil hic bi ise elini surmez yemek yaparim nette takilir gelmez acikir bana aciktim der ekmek alinacak gitmez cani bisey ister kendi gitmez ben eriniyorum der arkadasini ailesiyle birlikte eve cagirir pastalar borekler yapilir hiiic yardim etmez alismis birde cok kaprisli tripli biri en ufak biseyde sesi yukselir bagrinir cagrinir inat hatta ilk geldigim zaman dini bi sohbet sonunda ortada bisey yokken ilac icti filan ben bunla ne yapicam bilmiyorum kizlar bazen gercekten sikiliyorum kocamada soylemiyorum cunku araa kaliyo annesinden dolayi
Fazla şımarık bende 18 yaşındayım bırakın kendi misafirlerim için pasta börek yaptırmayı evdekilerden izinsiz kimseyi çağıramam bile çünkü evde bitek ben yaşamıyorum cocuk degil haddini bildirme vaktiniz gelmis de geciyo

isteklerini annesine iletsin, sizin çocuğunuz değil ya kimin çocuğuysa o baksın o yapsın pastasını böreğini. eşin ailesiyle aynı evde oturmak konusunda ise işte insanlar bu yüzden yapmayın etmeyin aynı eve çıkmayın gerekirse bekleyin diyorlar. ben kendi ailemle bile rahat edemezken aynı evde, değil ki hiç tanımadığım insanlarla 24 saat beraber olmak :KK43:

Ailenin tek kizi olunca boyle oluyo malesev. Anneler cok simartiyo. Madem oyle kizinin ihtiyaclarini kayinvslideniz yapsin siz degil. O koysun yemegi onune. 17 yasinda birisi anlattiginiz gibi olmamali. Anasi size mi guvenmis boyle rahata alistirarak. Yapmayin bence hicbirseyini

Vallahi hayat çok tuhaf. 18 yasinda evlenmis, kv'desinin yanina tasiniyor ve üstelik hamile, gidip yasitini sikayet ediyor.

Ortada 2 tane çoçuk var aslinda..

Bu konuda o kadar çok söylenilcek sey var ki ama söylemiyorum. Zaten ise yaramaz ki artik bu saatten sonra. Sadece yazik, gerçekten çok yazik...

Siz o evin gelinisiniz anne babanıza sayfı duymak zorundasınız ama sizden küçük bir bireyin de size saygı duyması gerekir gayet tabi... Bence ona söz dinlemeyi öğretin hem bu iş öyle kavga gürültüyle olcak birşey değil ki o sizin küçüğünüz :KK51:Tatlı dille yaklaşın zaten yeni evlisiniz yavaş yavaş yerini alır taşlar

canlarim annesinede aynisini yapiyo ama o artik kabullenmis huyu bu degismiyo diyo okuldan geliyo aciktim diyo ya mutfak orda git ye dimi ama ama yok sanki gorumcem degil kaynim var ilac meseleside ataturkculugu savundu ne oldugunu bilmeden bende peygamber efendimizdrn ornek verince masadan kalkti odaya kitledi kendini filan bilmiyom ne olacak ya cok sinirlerim bozuluyo

Vallahi hayat çok tuhaf. 18 yasinda evlenmis, kv'desinin yanina tasiniyor ve üstelik hamile, gidip yasitini sikayet ediyor.

Ortada 2 tane çoçuk var aslinda..

Bu konuda o kadar çok söylenilcek sey var ki ama söylemiyorum. Zaten ise yaramaz ki artik bu saatten sonra. Sadece yazik, gerçekten çok yazik...
Konu sahibini bilmeden yorum yaptım ben ama dediğiniz gibiyse durum üzücü ve vahim :KK51:

kararsz 2013 18 yasinda evlenmis ayni yasitini sikayet ediyo diye banami diyosun 25 yasindayim yanlisin var tartismayalim

Back
X