- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Kesinlikle göz atacağım. Teşekkürler :)Selam kolay gelsin :) internetteki bilimsel makale sitelerine bakmanı öneririm kelime açısından.
Evet.. Zaten bu sene başka sınav olmayacak şu salgın sağolsunÇok güzel bir şekilde ilerliyorsunuz. Planınız 2021'deki bir sınava girmek mi?
Var eyds girebilirsinEvet.. Zaten bu sene başka sınav olmayacak şu salgın sağolsunUmarım 2021 ilk sınavında verip kurtulacağım
Bazen kelime testlerinde bende mantığı anlamıyorum açıkcası. Birden fazla cevabı olanlar da özellikle. Vardır bir bildiği diyip devam ediyorum valla çokta üzerinde durmuyorumAkın dilin kitaplari bende de var çözüyorum ama adam hep soru cevaplarını yanlış vermiş gibi .
Cevap anahtarı hatalı gibi
Çok saçma çünkü çözüyorum çözüyorum yanlış
Diğer kaynaklarda yanlışım nadiren çıkıyor amaanlamadım bu isi
Geçen ay 14 Kasım yds ye girdim 80 aldım istediğim bu değil.aralik eyds ye girecektim ertelendiBazen kelime testlerinde bende mantığı anlamıyorum açıkcası. Birden fazla cevabı olanlar da özellikle. Vardır bir bildiği diyip devam ediyorum valla çokta üzerinde durmuyorum
Eyds için henüz hazır değilim. Birde eyds nin kelime daarcığı normal ydsye göre çok çok fazla. Henüz normalini veremiyorken şu an gidip eyds ye girmem vakit kaybı olur benceVar eyds girebilirsin
Keşke bende 80 alsaaamGeçen ay 14 Kasım yds ye girdim 80 aldım istediğim bu değil.aralik eyds ye girecektim ertelendi
Aslında ben senin gibi formatı bilmiyordum .Eyds için henüz hazır değilim. Birde eyds nin kelime daarcığı normal ydsye göre çok çok fazla. Henüz normalini veremiyorken şu an gidip eyds ye girmem vakit kaybı olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?