- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
14 kasımda yds mi vardı?! Bu sene 1 tane yds olmadı mı?Geçen ay 14 Kasım yds ye girdim 80 aldım istediğim bu değil.aralik eyds ye girecektim ertelendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 kasımda yds mi vardı?! Bu sene 1 tane yds olmadı mı?Geçen ay 14 Kasım yds ye girdim 80 aldım istediğim bu değil.aralik eyds ye girecektim ertelendi
Eminim en az 85 alırsınKeşke bende 80 alsaaam
Eyds den bahsediyordum Eylül'de yazılı olana girmemistim14 kasımda yds mi vardı?! Bu sene 1 tane yds olmadı mı?
Tabii ki.. Bende formatı bilmek istemezdim ancak 2 yıldır asla çalısmayıp sadece sınav takip etmek bana bunları öğretti :)Aslında ben senin gibi formatı bilmiyordum .
Sadece girip cikiyorum
Öyleyse haklısın
Az uz parada yatirilmiyo zaten boşa da gidiyor aslinda
Yaaa gerçeekteen mii Çok mutlu oldum şu an.. Sıkılıp bırakmamak adına öyle çok uğraşıyorum ki.. Kimi zaman hala boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor.Eminim en az 85 alırsın
Özellikle bu yıl üstte yazdıklarını gordum çok güzel gidiyorsun
Valla eyds den 80 alıyorsanız yazılıdan çok çok daha yüksek bir puan alırsınız :)Eyds den bahsediyordum Eylül'de yazılı olana girmemistim
Mutlu olmalısın zaten .gerçektenYaaa gerçeekteen mii Çok mutlu oldum şu an.. Sıkılıp bırakmamak adına öyle çok uğraşıyorum ki.. Kimi zaman hala boşa uğraşıyormuşum gibi geliyor.
Ay bi mutlu oldum
Onu biraz denedim ama normalde de bir şeyler izlemekten çok hoşlanmam. Birde üstüne bunu dersim adına yapınca iyice yoruyor beni.Mutlu olmalısın zaten .gerçekten
Motive olmak zor değil
istersen animasyonları yabancı dil izle ben öyle çok keyif alıyorum
Belki sana da yardımı dokunur.
Durdura durdura sindire sindire izleyebilirsen daha iyi olur
70 puan. Senin?Bende başlıyorum bugün. Senin hedefin kaç puan?
Benim de :) benim icin ilk sinavda bi tik zor olacak ama duzenli calismayla halledilir diye dusunuyorum70 puan. Senin?
Kesinlikle halledilir. Ben 2 yıldır bu sınava giriyorum veremiyorum ha bu gözünüzü korkutmasın ben hiç çalışmadan giriyordum sınavlara. Her şeyden önce kelime çok çok önemli. Eskidenmis o taktikle yds vermek. Artık sınav tamamen okuduğunu anlama sınavına döndü. Tabii ki gramer bilgisi de gerekli ancak kelime bilmeden gramerin hiçbir önemi kalmıyor. Size tavsiyem simdiden bol bol okumaya ve kelime öğrenmeye başlamanız :)Benim de :) benim icin ilk sinavda bi tik zor olacak ama duzenli calismayla halledilir diye dusunuyorum
Gecen sene yds den 41 aldim dort bes ay sıkı olmasa da online derslerle baktim okuma eksigim vardı gercekten okuma kaynagı onerin var midir?Kesinlikle halledilir. Ben 2 yıldır bu sınava giriyorum veremiyorum ha bu gözünüzü korkutmasın ben hiç çalışmadan giriyordum sınavlara. Her şeyden önce kelime çok çok önemli. Eskidenmis o taktikle yds vermek. Artık sınav tamamen okuduğunu anlama sınavına döndü. Tabii ki gramer bilgisi de gerekli ancak kelime bilmeden gramerin hiçbir önemi kalmıyor. Size tavsiyem simdiden bol bol okumaya ve kelime öğrenmeye başlamanız :)
Okuma olarak şu an akındil read for speed 1 çalışıyorum. Sonrasında ikinci kitabını tamamlayıp Remzi hocanın More Than Reading kitabına başlamayı planlıyorum. Kesinlikle daha yds ye yönelik ve alıştırmalar üzerinde pekiştirmenizi sağlıyorGecen sene yds den 41 aldim dort bes ay sıkı olmasa da online derslerle baktim okuma eksigim vardı gercekten okuma kaynagı onerin var midir?
Bende ingilizce altyazılı belgesel film ne bulursanız izlemenizi tavsiye ederim onların da faydası oluyor gercekten.