• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazz yan etkileri

Pheebs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
6.782
Puanlar
158
Merhaba bu ay adetle beraber yazz kullanmaya başladım. Bugün 7.gün. İlk günler bir şey fark etmedim ama son 3 gündür hafif mide bulantısı baş dönmesi yorgunluk ve bacaklarımda sızı hissediyorum. İlk üç yan etki okey ama bacak sızısı korkuttu beni. Herkes yaşıyor mu bunu acaba bırakmalı mıyım? Bilinen kalp damar rahatsızlığım yok romatizmal sıkıntım var tek ayakta. Sigara kullanıyorum ama çokta tınlamadı doktor. 33 yaşındayım.

Ben ilk evlendiğimde 2 ay kullanmıştım ara kanama yapmıştı biraz da gerginlik ve agresiflik yapmıştı. Başka bi yan etki hatırlamıyorum. Doktor sorun görmediyse vücudun alışma sürecidir belki de

Ben ilk evlendiğimde 2 ay kullanmıştım ara kanama yapmıştı biraz da gerginlik ve agresiflik yapmıştı. Başka bi yan etki hatırlamıyorum. Doktor sorun görmediyse vücudun alışma sürecidir belki de
Sorun görmedi evet ama katlanamadım gerçekten hem bulantı hem baş dönmesi ama beni geren bacak ağrısı oldu pıhtı muhabbetleri var diye

Back
X