Ilk defa dogum kontrol hapi kullanmaya karar verdim.adetin ilk günü kullanilmasinin dogru zaman oldugunu okumustum.oyuzden normal adet gunum geldiginde sabah kaldigimda çamasirimda 1 -2 damla kan vardi sonra oğlene kadar sadece tuvalete gittigimde belli belirsiz tuvalet kagidina kan geldi.bende ilk gunum artik hapi icebilirim diye oglen saat 12 de hapi ictim ve bir daha hic gelmedi bir damla bile.ertesi gun oglen 12 hap icicem once saglik ocaginda ebeyi aradim gebelik olabilir hapi icme test yapalim dedi.ama ben gebelik şuphem olmadigi icin hapi ictim duzeni bozmamak adina.ertesi gunde tahlil temiz cikti.15 gundur kullanmaya devam ediyorum hapa.ama o ilk gunden sonra bidaha hic adet olmadim.simdi bu hap beni koruyomudur.ilk gun gelen 1_2 damla kan adet sayilirmi hapa illa adetliyken baslamak gerekiyor ya.o yuzden kafam karisik.14. Gun ebeyi aradim dedi hap bitince gel yine gebelik tahlili yapalim.ben zaten şuphede oldugum icin ek koruma eşime kullandiriyorum tahlile gerek yokki.basina böyle bisey gelen arkadaşlar lutfen yardim