Dr kontrolünde mi alıyorsunuz?Benim sorum eczaneden dün yazz dogum kontrol hapı aldım fakat nasıl kullanıldıgını bilmiyorum birde bu hapı kullandıktan kaç gün sonra ilişkiye girilir
Dr kontrolünde mi
HayırDr kontrolünde mi alıyorsunuz?
doktor önermedi tahlil yapılmadı fakat saglık ocagına gittim doktorum kullanabilirsin dedi kanser hastaları ve sigara içenler kullanamzlar dedi doktorumDoktor önermeden, tahlilleriniz yapılamadan doğum kontrol hapı kullanmayın.
Neye istinaden alıyorsunuz? Dr önerisi olmadan kullanmayın. Hormon dengesizliğinden tutın birçok sorun yaratabilir size uygun değilse. Tahlillerinizi yaptırın. Dr size uygun olanı verecektir zaten.
Saglık ocagına gittim doktorum sigara kullananlar ve kanser hastaları ilacı kullanamazlar dedi guatırım oldugunu ve guatır ilacı kullandigımi söyledim doktorum içebilirsin dedi sorun olmaz dediNeye istinaden alıyorsunuz? Dr önerisi olmadan kullanmayın. Hormon dengesizliğinden tutın birçok sorun yaratabilir size uygun değilse. Tahlillerinizi yaptırın. Dr size uygun olanı verecektir zaten.
doktor önermedi tahlil yapılmadı fakat saglık ocagına gittim doktorum kullanabilirsin dedi kanser hastaları ve sigara içenler kullanamzlar dedi doktorum
Sağlık ocağında herkese aynı ilaçları verip yollayan drlardan mı? Tahlil dahi yapmamış.Saglık ocagına gittim doktorum sigara kullananlar ve kanser hastaları ilacı kullanamazlar dedi guatırım oldugunu ve guatır ilacı kullandigımi söyledim doktorum içebilirsin dedi sorun olmaz dedi
Bazen alkış butonu arıyorum şu forumdaSağlık ocağındaki pratisyen hekim yapmaz tabi ki tahlil falan. Doktorlar bile kadın sağlığını önemsemiyor demek ki. Gerçi doktora gitmiş olsanız en azından nasıl kullanacağınızı anlatırdı. Burada tanımadığınız ve hiç bir tıbbi eğitimi olmayan insanlara sormazdınız.
Doğru olan bir jinekolog ile görüşüp, tahlilleriniz yapıldıktan sonra size uygun doğum kontrol yöntemine birlikte karar vermenizdir. Ama yok ben hormonlarımı, sağlığımı umursamıyorum diyorsanız prospektüsü okuyabilirsiniz. Nasıl kullanacağınız yazar içinde.
Bakkaldan leblebi alır gibi ilaç alıyor insanlar, çok şaşırıyorum. Doktor da veriyor. Ben bir ağrı kesici alırken kırk kere düşünüyorum gerçekten ihtiyacım var mı, ilaçsız atlatabilir miyim diye.Bazen alkış butonu arıyorum şu forumda
Aspirin dahil en ufak ilaç bile dr raporuna bağlanmalı aslında. Bilinçsiz ilaç kullanımı ile öngörülemeyen birçok sağlık sorunu ortaya çıkıyor. Ama bizim insanımız dr yerine komşu arkadaş vs önerisi ile ilaç almaya bayılıyor ne yazık ki.Bakkaldan leblebi alır gibi ilaç alıyor insanlar, çok şaşırıyorum. Doktor da veriyor. Ben bir ağrı kesici alırken kırk kere düşünüyorum gerçekten ihtiyacım var mı, ilaçsız atlatabilir miyim diye.
Herkes sizin gibi olmak zorunda değilBakkaldan leblebi alır gibi ilaç alıyor insanlar, çok şaşırıyorum. Doktor da veriyor. Ben bir ağrı kesici alırken kırk kere düşünüyorum gerçekten ihtiyacım var mı, ilaçsız atlatabilir miyim diye.
Kimseyi zorlamadım zaten. İsterseniz avuç avuç ilaç için bana değil ki zararı. Kendi sağlığınızı düşünmüyorsanız bana ne?Herkes sizin gibi olmak zorunda değil
Konuyu yazan ben değilim ama kendinizi överek anlatmanız anlamsız bizene yaniKimseyi zorlamadım zaten. İsterseniz avuç avuç ilaç için bana değil ki zararı. Kendi sağlığınızı düşünmüyorsanız bana ne?
İlaç içmiyorumdan da övünme çıkardıysanız tebrik ediyorumKonuyu yazan ben değilim ama kendinizi överek anlatmanız anlamsız bizene yani
Ne gibi bir yan etkisi olduBen Yazz kullandım. Yan etkileri fazlasıyla oldu. Nefret ettim o ilaçtan.