• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazz 24+4

zeytin13

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
100
0
296
37
Arkadaslarimm merhabalar.. Uzuun zaman olmustu foruma girmeyeli, ozlemisim :) Yazz 24 dogum kontrol hapi kullanmaya basladim, goguslerim cok kucuk.. Buyuttugunu okudum bir cok yerde.. Kullanip gogusleri buyuyen var mi? Kacinci gunden sonra etkisini gormeye baslarim :) gecici de olsa buyuduklerini gormek istiyorumm :))

Arkadaslarimm merhabalar.. Uzuun zaman olmustu foruma girmeyeli, ozlemisim :) Yazz 24 dogum kontrol hapi kullanmaya basladim, goguslerim cok kucuk.. Buyuttugunu okudum bir cok yerde.. Kullanip gogusleri buyuyen var mi? Kacinci gunden sonra etkisini gormeye baslarim :) gecici de olsa buyuduklerini gormek istiyorumm :))
Ben yazz i 4 ay kullandım inanılmaz derecede goguslerimi dolgunlastirdi normalde emzirmeden dolayı çok kötü olmuşlardı. Ama bırakınca eski halini aldı 😢

Yaklaşık 8 yıl kullandım küçük göğüs yapım öyle bi dolgunluk göremedim valla 🤷‍♀️

Ne kadar sure sonra buyumuslerdi hatirliyor musun 😊
Benim ilaçla hiç büyümedi ilk gebeliğimde sütle büyüdü ikinci gebeliğimde biraz kendiliğinden dolgunlaştı ilacın hiç etkisi olmadı göğüs dokusu yağ ile orantılı kilonuz zayıfsa oda küçük olabilir yani en azından benim öyle kendimi bildim bileli küçük

Merhaba ben ilk kutuyu kullanıyorum ve 3. Beyaz tabletteyim bu son 4 beyaz tableti kullanırken de koruyor du değil mi

Back