Yazz 24+4 kullananlar acil yardım!!!

Elifgrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
8
0
1
28
Arkadaslar bende pko var. Uzun zamandir adet olmuyorum. Doktorum yazz ı kullanmamı önerdi. 1 hafta oldu kullanali ama yüzüm sivilce doldu. bir anda çok fazla çıkmaya başladı. Aynı durumu yasayan var mi? Ne zaman geçecek korkuyorum ((

ben bebekten korunmak için 1 yıl kullandım yaz 24+4ü. ama bende sivilce felan olmadı aksşne cildimi güzelleştirmişti. bu aralar çerez felan yedinmi belki başka bişeyden olmuştur

ben bebekten korunmak için 1 yıl kullandım yaz 24+4ü. ama bende sivilce felan olmadı aksşne cildimi güzelleştirmişti. bu aralar çerez felan yedinmi belki başka bişeyden olmuştur

Hayır canım. Beslenmem degismedi tamamen haptan kaynakli diye düşünüyorum. Hapi kullanmaya basladiktan sonra oldu. Acaba herkeste ayni yan etkiyi yapmiyor mu

Bende yapmamıştı canım prospektüsünde yazıyormu baktınmı

Bende kist tedavimde kullanmıştım iki kutu.
Bende daha çok sinir yaptı ama etkisi en az olan doğum kontrol hapı olarak biliyorum

3. Haftamdayim ve hâlâ çıkıyor. Hapı kullanmayi birakmadim geçer diye ümit ediyorum :-(

Bazılarında ilk zamanalr sivilce yaptığını okumuştum burda bende. biraz daha sabredin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…